Dugan Witches Tarot – Vijf van Pentakels

Dugan witches tarot pentakels 5
Pentakels Vijf

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Pentakels Vijf

Rechtop: Financiële zorgen. Angst, stress en moeilijke tijden doorstaan. Zich buitengesloten of geïsoleerd voelen. Vernieuwing en hoop in tegenspoed.

Keerzijde: Verlies, verdriet, spijt, wroeging.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Vijf gouden met elkaar verweven pentakels hangen aan een dorre boom. Het is winter en er ligt sneeuw rond de voet van de boom en van de heuvel. De bladerloze takken vallen dramatisch op in het winterlandschap. De lucht ziet er ijzig koud en bewolkt uit. Deze kleine arcana tarotkaart kan symboliseren dat je je buitengesloten voelt, in de kou staat, weg van geliefden, vrienden of andere heksen. Deze kaart is echter allemaal een kwestie van perceptie. De deken van sneeuw kan bijvoorbeeld isolatie symboliseren – of, in plaats daarvan, een fris en schoon uiterlijk geven aan een verder saai landschap. De sneeuw kan een teken zijn dat het tijd is om een ​​nieuwe start te maken. Op de voorgrond steekt een eenzaam sneeuwklokje zijn kopje door de sneeuw. Het sneeuwklokje symboliseert vernieuwing en troost in tegenspoed. Dat is de ware boodschap van deze tarotkaart.

Betekenissen uit het boek

Wanneer tarotkaart Pentakels Vijf in een lezing verschijnt, duidt dit op een onvruchtbare tijd. De vrager kan financiële zorgen hebben of het gevoel hebben geïsoleerd te zijn van anderen met een vergelijkbaar geloofssysteem. Er kan een gevoel van onthechting en isolatie zijn, of het vertrouwen in zichzelf zijn kwijtgeraakt. Er is angst en stress, en de focus moet liggen op het doorstaan van de moeilijke tijden in plaats van toe te geven aan angst en medelijden met jezelf hebben. Het sneeuwklokje is belangrijk; het laat zien dat het leven doorgaat en dat wedergeboorte mogelijk is. Er is hulp beschikbaar als je daarom vraagt. Hoe donker of koud de winter ook is, lente, groei en nieuwe mogelijkheden liggen om de hoek.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00