Dugan Tarotkaart Zwaarden Vijf – in the flow

Dugan witches tarot zwaarden 5
Zwaarden Vijf

Sleutelwoorden Dugan Tarotkaart Zwaarden Vijf

Schaamte, illusie, bedrog. Leer om jezelf te lachen en blijf doorgaan.

Omgekeerd: vernedering, wrok koesteren, conflict met een dominante persoon.

Mijn beelden bij de Dugan Zwaarden Vijf en als tarot dagkaart

Iedere keer wanneer ik de Dugan Zwaarden Vijf zie, word ik er blij van. Het is toch een prachtig plaatje? Vijf mooie zwaarden hangen in de lucht, ze zijn fantastisch verlicht. Feeën vliegen er omheen. De dag kan niet meer stuk!

Deze tarotkaart Zwaarden Vijf duidt voor mij op van die magische momenten waarop verschillende inzichten bij elkaar komen. Mijn ervaring met deze kaart als tarot dagkaart is dat ik zonder problemen veel verschillende dingen op een dag kan doen. Normaal ben ik daar erg slecht in.

Beschrijving Uit het boek

Vijf zwaarden zijn uitgewaaierd tegen een prachtige heldere blauwe lucht. Parelwitte wolken zijn verlicht, en net onder de verzamelde punten van de vijf zwaarden vliegt een prachtige iriserende libelle, een symbool voor het element lucht, het rijk van natuurwezens en illusie.

Vijf natuurwezens vliegen vrolijk rond de zwaarden en lijken zich niet druk te maken om de scherpe randen van de zwaarden en mogelijk gevaar. Maar wat denk je dat het gevaarlijkste aspect van deze kaart is, de scherpe randen van de zwaarden of het mogelijke bedrog van de natuurwezens?

Deze kaart laat zien dat je trots gekwetst is, maar het is niet fataal; reageer er niet overdreven op. Misschien schaam je je op dit moment, maar het meeste waar je zo vernederd over bent, is een illusie.

De libelle vertegenwoordigt een behoefte om een ​​nieuw perspectief te krijgen en een verandering aan te brengen. De feeën moedigen je aan om een ​​beetje om jezelf te leren lachen, om het bedrog van anderen te doorzien en vooruit te blijven gaan.

Betekenissen uit het boek

Wanneer Zwaarden Vijf in een lezing verschijnt, is dit een signaal dat de vraagsteller zich vernederd en beschaamd voelt. Dit is slechts een gedeeltelijke nederlaag en hij (zij) heeft nog steeds de controle. Geef niet op! Verander dingen, draai zaken om en zoek naar meer mogelijkheden. Laat het element lucht wat frisse lucht en een nieuw perspectief in je leven brengen. Luister naar de boodschap van de libelle en doorzie de illusies van anderen. Verander je leven in iets helders en prachtigs.

Conclusie

Mijn ervaringen en beelden bij de Dugan Zwaarden 5 komen niet overeen met de hierboven beschrijving en betekenissen uit het boek en ook niet met de Rider Waite tarotkaart Zwaarden 5 van jaloezie en het neergesabeld worden door iemand die dat nodig vindt om zichzelf te kunnen bewijzen. De Dugan kaart duidt voor mij op het samenbrengen van verschillende inzichten, zien hoe gedachten en zaken elkaar ondersteunen en op die manier ontstaat er een soort innerlijke eendracht in mijn hoofd. Ik denk dat deze toestand het beste te omschrijven is als ‘in the flow’ zijn.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00