Dugan Witches Tarot – Zeven van Kelken

Dugan witches tarot kelken 7
Kelken Zeven

Sleutelwoorden Witches Kelken Zeven

Rechtop: Een keuze maken. Veel prachtige opties liggen voor je – kies een van deze Kelken met bijbehorende lessen.

Keerzijde: Laat je niet verleiden tot het nemen van een beslissing voor een ander; het zal je niet in dank worden afgenomen. Besluiteloosheid, fantasie, illusie.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Op een wolkenbank staan ​​zeven zilveren bekers. In elke beker zit iets geweldigs, magisch en anders. Op de voorgrond staat een witharige en bebaarde tovenaar met een lookover bril. Hij draagt ​​vloeiende, waterige blauwe gewaden met magische symbolen erop geborduurd. De tovenaar draagt een lange, puntige hoed en hij gebaart met een open hand alsof hij je aanmoedigt om een van de zeven zilveren bekers te kiezen. De tovenaar geeft je een keuze. Al deze keuzes zijn even prachtig en ze vertegenwoordigen allemaal iets anders. Een kelk bevat een kleine rode draak. In de bovenste kelk zit een kleine zwarte kat. De derde Kelk bevat een klein sprookjeskasteel en een vierde kelk heeft een kleine regenboog. Een vijfde Kelk bevat juwelen en gouden munten, terwijl in een zesde Kelk een kleine zeemeermin zit. De zevende en laatste Kelk heeft een monarchvlinder die eruit komt.

Betekenissen uit het boek

Veel geweldige keuzes liggen voor je. Dit is de kaart van voorspellende dromen, symbolen en tekens. Neem even de tijd en kies een van de zeven Kelken; Lees nu mee en kijk wat het je over jezelf vertelt. De rode draak staat voor de kracht van transformatie en het element vuur; wat voor soort passie en kracht kun je manifesteren in jouw wereld? De zwarte kat geeft je de mogelijkheid om nauwer samen te werken met het dierenrijk en je eigen magische familiar te vinden. Het sprookjeskasteel van de derde kelk biedt je de kans op stabiliteit, comfort en de magie van haard en huis. De vierde kelk laat je een regenboog zien – tijd om te werken aan je communicatieve vaardigheden en om te zien welke berichten je te wachten staan ​​op de magische regenboog van Iris van de tarotkaart De Matigheid. De vijfde kelk bevat juwelen en gouden munten, die je uitnodigen om te graven en magie te beoefenen met het element aarde; focus op kristallen, stenen, mineralen en metalen. De zesde kelk heeft een kleine zeemeermin die je dieper uitnodigt in het rijk van het element water; omarm je paranormale gaven en emoties en kijk waar ze je naartoe leiden. De laatste kelk met de vlinder wenkt je naar het element lucht. Scherp je intellect, verscherp je instinct en let op je intuïtie. Wat voor soort nieuwe kennis zal het element lucht in je wereld in blazen?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00