Dugan Witches Tarot – Staven Twee

Dugan witches tarot staven 2
Staven Twee

Sleutelwoorden Dugan Tarotkaart Staven Twee

Rechtop: Voorbereiding op een gunstige verandering. Gedeeltelijk succes. Goed advies van een mentor. Succesvolle zakelijke partnerschappen.

Keerzijde: Mogelijke vertragingen, onvervulde beloften. Besluiteloosheid. Ontgoocheling.

Mijn Beelden bij de Dugan Staven Twee en als tarot dagkaart

Ik zie weinig verschil tussen de Dugan tarotkaart Staven Twee en die van Waite. Op de Dugan versie zijn een kat en schepen toegevoegd. Misschien baalt die man op de kantelen wel dat hij het kasteel draaiende moet houden en zou hij liever het ruime sop kiezen en de wereld verkennen.

Als Tarotdagkaart heb ik nog geen ervaring met deze kaart. Ik denk dat wanneer ik die zou trekken, het waarschijnlijk op een situatie duidt waarin ik mijn keuzes afstem op wat mij haalbaar en gangbaar lijkt, terwijl ik eigenlijk meer wil of iets anders. De kaart is dan een aanwijzing om dat meer en anders te onderzoeken en mezelf niet kort houden of tekortdoen.

Beschrijving uit het boek

Een man met kastanjebruin haar, kijkt uit over het water bij zonsondergang. De man is rijk en succesvol, draagt ​​een met bont afgezette, goudkleurige jas en een bordeauxrode cape. Hij staat voor een taille hoge stenen muur. In zijn linkerhand houdt hij een lange bloeiende meidoornstaf. Rechts van de man staat een tweede staf rechtop tegen een stenen muur.

De man lijkt de wereld in de palm van zijn rechterhand te houden, maar hij blijft in de verte staren alsof hij op zoek is naar meer. Voelt hij zich ingesloten door zijn keuzes? In de verte zien we twee schepen op het water en bergen aan de horizon. De schepen op het water symboliseren de hoop en dromen van de man voor de toekomst. De man bereidt zich voor op een gunstige verandering.

Aan de rand van de stenen muur zit een lapjeskat tevreden naast de man alsof hij met hem over die schepen wil waken. Lapjeskatten duiden op geluk en hun drie kleuren vertegenwoordigen de Drievoudige Godin. De lapjeskat is de bondgenoot en vriend van de afgebeelde man. De lapjeskat staat ook symbool voor begeleiding, ondersteuning en vriendelijk advies dat de man naar zijn succes kan leiden.

Betekenissen volgens het boek

Deze kaart vertegenwoordigt gedeeltelijk succes. Terwijl anderen denken dat je de wereld in de palm van je hand houdt, heb je misschien het gevoel dat je niet zeker weet waar je naartoe moet. Dergelijke scenario’s doen zich voor wanneer je door een onverwachte promotie of loopbaanontwikkeling onzeker bent over wat je vervolgens moet doen. Er is een gedeeltelijk succes en je kunt het gevoel hebben dat je halverwege je persoonlijke doelen bent.

Er zijn keuzes en serieuze beslissingen die moeten worden genomen. Maar kijk om je heen – er is hulp, ondersteuning en advies van een mentor. Neem zijn goede advies en geniet van deze nieuwe onderneming of carrièrekans. Ten slotte kan deze kaart een succesvol zakelijk partnerschap symboliseren.

dugan witches tarot en waite tarotkaart staven 2
l: Dugan tarotkaart Staven Twee. r: Waite Staven Twee

Conclusie

De betekenissen van de Dugan Staven Twee en de Waite tarotkaart Staven Twee komen met elkaar overeen. Beide versies duiden er ook op dat je misschien kiest voor wat je haalbaar lijkt, terwijl je eigenlijk iets anders wil. Kijk daar serieus na, want vaak is dat andere ook haalbaar.

Ik ken iemand die een website wil maken over een onderwerp dat haar na aan het hart ligt. Maar iedere keer als ik zeg dat ze toch gewoon kan beginnen, komen er bezwaren zoals niet weten hoe je een website moet maken, niet kunnen spellen, en nog een heel legertje beperkende ideeën. Die bezwaren zijn allemaal dingen die je kunt leren en als je eenmaal begint komen de ideeën waar je nog meer over kunt schrijven vanzelf wel. Het is mogelijk dat het trekken van Staven Twee erop wijst dat zoiets in je eigen leven gaande is.  

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00