Dugan Witches Tarot – Aas van Staven

Dugan witches tarot staven aas
Staven Aas

Sleutelwoorden Dugan Tarotkaart Staven Aas

Rechtop: Creativiteit, moed, optimisme. Ambitie, carrière en zaken, positieve start, een geboorte, transformatie of zelfs een nieuw thuis. Jouw harde werk is ideeën om te zetten in een succesvolle realiteit. Het element vuur.

Keerzijde: Teleurstelling. Het geluk voor je neus niet zien. Gebrek aan richting en focus. Verspilde magische talenten en energie.

Mijn beelden bij de Dugan tarotkaart Staven Aas en als tarot dagkaart

De Staf staat wat eenzaam op een heuvel. Maar samen met het beeld van de dageraad en de symbolische betekenissen van de vlinder duidt deze Tarotkaart duidelijk op de energie die voorhanden is om iets moois neer te zetten. Het is een begin en het kan uitgroeien tot iets fantastisch.

Als tarot dagkaart duidt de Dugan erop dat je de energie en inspiratie hebt en dat het zaak is om die aan te grijpen, ga mee op die stroom en je hebt een topdag! Wanneer de energie zo sterk aanwezig is, dan zet ik graag andere dingen opzij om optimaal te profiteren van het geschenk van Staven Aas.

Beschrijving uit het boek

De dageraad breekt aan en we zien een bloeiende meidoorntak die stevig in een grasheuvel steekt. De staf doet een beetje denken aan een meiboom, met zijn gekruiste linten en een vuurrode wimpel die in wappert in de wind. Volgens de overlevering was de meidoornboom een ​​populaire keuze voor meibomen. Achter de staf zien we groene glooiende heuvels en een kasteel met torentjes op een heuvel. Het kasteel op de achtergrond vertegenwoordigt de beloning die op je wacht nadat je zoektocht naar kennis en vooruitgang is voltooid. De meidoorn wordt geassocieerd met het element vuur, en past daarom goed in deze Witches Tarot. De meidoornbloemen die op enkele staven bloeien, symboliseren ideeën die opkomen en vervolgens uit onze geest bloeien. In de taal van bloemen symboliseert de meidoornbloesem hoop. Een felrode vlinder fladdert naar een zijkant van de staf. De vlinder symboliseert transformatie, regeneratie en vreugde. Het wordt een prachtige dag, een dag vol belofte.

Betekenissen volgens het boek

De Aas van Staven is de meest krachtige en pure vorm van het mannelijke element vuur. Deze kaart toont het creatieve vuur, of de energie, die niet kan worden ingesloten en nu in bloei uitbarst. Staven Aas helpt om het creatieve pad of het carrière pad dat je volgt te onthullen. Jouw harde werk maakt van je ideeën een succesvolle realiteit. Dit is een gunstige kaart als de vraagsteller een nieuwe baan overweegt of op het werk promotie wil maken. Staven Aas symboliseert macht, een nieuw begin, een geboorte, succes, een nieuw thuis, een promotie of een nieuwe baan, ambitie, passie, enthousiasme en groei.

Conclusie

De betekenissen van de Dugan Staven Aas en de Waite Tarotkaart Staven Aas, komen in wezen met elkaar overeen.

Ik vind vooral het beeld van de uitbundige vuurkracht uit de Dugan betekenissen erg mooi:

“Deze kaart toont het creatieve vuur, of de energie, die niet kan worden ingesloten en nu in bloei uitbarst.”

De Waite tarotkaart kan daar wat mij betreft niet aan tippen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00