Dugan Witches Tarot – Pentakels Koningin

Dugan witches tarot pentakels koningin

Sleutelwoorden Dugan tarotkaart Koningin van Pentakels

Rechtop: Een vrouw geboren onder een aarde-teken. Een huisvrouw in de beste zin van het woord. Emotionele vervulling. Royale gastvrouw, loyale vriend, natuurliefhebber, aarde-mama, toegewijde vrouw en partner. Haard en huis. Moederschap.

Keerzijde: Obsessie met bezittingen en materiële rijkdom. Te veel belang hechten aan uiterlijk en sociale status. Een valse vriend. Verdenking, jaloezie, ontrouw.

Beschrijving uit het boek

De prachtige en exotische koningin van Pentakels zit op haar bloementroon, een prieel van klimmende rode rozen die boven haar groeien. Ze heeft donkere ogen en groene linten zijn verwerkt in de vlechten van haar ravenkleurige haar. Haar jurk is in de kleuren van aards groen. Ze draagt ​​een kroon gemaakt van gouden bladeren en bezet met vierkant geslepen smaragden. Op het voorhoofd van de koningin draagt ​​ze een rode bindi. Dit is een symbool van het mystieke derde oog en van wijsheid. In het bijzonder staat de rode kleur van de edelstenen in haar bindi-ontwerp voor eer, liefde en welvaart. Zoals het een koningin betaamt, heeft zij om haar hals een zware, dure ketting van vierkant gesneden smaragden. De smaragd is een betoverende steen die de drager gelukzaligheid en loyaliteit schenkt. De koningin houdt een gouden pentagram in haar rechterhand en in de kromming van haar linkerarm houdt ze een boeket van witte en groene tulpen, kamperfoelie en gouden tarwe, samengebonden met lichtgroene linten. Achter de troon van de koningin zien we een blauwe lucht en een prachtig landschap. Een schattig bruin hondje zit aan haar voeten. De bloemen die de Koningin vasthoudt, zijn allemaal verbonden met het element aarde. Groene tulpen symboliseren welvaart en geluk in liefde; kamperfoelie, rijkdom en toegewijde genegenheid; en de tarwe, overvloed en rijkdom. De rode rozen in het prieel rond de Koningin staan ​​voor schoonheid en liefde. De hond komt overeen met het element aarde en is een teken van loyaliteit en gezelschap.

Betekenissen uit het boek

Als de koningin van Pentakels tijdens een lezing verschijnt, zoek dan naar de ultieme aardemama. Deze kaart stelt een volwassen vrouw voor die mogelijk donker haar en ogen heeft. Ze is praktisch en heeft een diepe liefde voor de natuur en een spirituele verbinding met de aarde. Hoewel deze koningin sensueel, prachtig en dol op mooie dingen is, zal ze hard werken om de dingen die ze koestert te krijgen en te behouden. Tuinieren, koken of opknappen, ze creëert of verzorgt altijd iets of iemand. Deze koningin is het gelukkigst als ze anderen verzorgt. Ze is zowel een toegewijde vrouw en moeder, een amusante vriendin, een gulle gastvrouw en een gepassioneerde minnaar. De koningin van Pentakels wordt vaak gelinkt aan tarotkaart De Keizerin. Als ze allebei in een lezing zouden opduiken, staat het moederschap centraal. De Koningin van Pentakels is de ultieme verzorgende tarotkaart. Deze kaart spreekt van gastvrije, gezellige huizen; gelukkige gezinnen; geliefde huisdieren; loyale vrienden; pret; en genegenheid. De boodschap van de Koningin van Pentakels is om je liefde voor de mooie dingen in deze wereld te omarmen. Creëer een mooie en magische sfeer voor jezelf en je dierbaren.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00