Dugan Witches Tarot – Koningin Kelken

Koningin van Kelken dugan witches tarot
Koningin Kelken

Sleutelwoorden Dugan Tarotkaart Koningin Kelken

Rechtop: Sereniteit, liefde. Toewijding. Een liefhebbende vrouw en moeder. Een natuurlijke heks of getalenteerde helderziende. Reflectie, emotionele genezing, de geschenken van helderziendheid en empathie.

Keerzijde: IJdelheid. Leven in je eigen sprookjesbos en de echte wereld negeren. Bedrog, egoïsme. Energie-zuiger.

Dugan Koningin Kelken als Tarot Dagkaart

Video dag 6 van Project Tarotdagkaart

Op dag 6 van mijn Tarotdagkaarten Project had ik de Koningin van Kelken uit de Witches Tarot getrokken. Dit riep de vraag op of ik een voorspellend inzicht had gehad of een negatieve gedachte heb gemanifesteerd.

Klik hier voor de tekst van de video.

Vertaling van de beschrijving uit het Witches Tarotboek

De betoverende Koningin van Kelken zit, aan de rand van de oceaan, op een troon gemaakt van een grote schelp en koraal. Een speels zeebriesje zorgt ervoor dat haar platinablonde haar naar achter wappert, weg van haar rustige, mooie gezicht. De zachte golven op de achtergrond en de prachtige gezwollen wolken en blauwe luchten zetten de toon voor haar kalme en vredige gemoedstoestand. De Koningin van Kelken is mystiek en sereen. Ze draagt ​​een met zilver bezette kroon met zeven punten erop, die de zeven zeeën voorstellen. Haar jurk is diep koningsblauw met een schelp- en waterontwerp en afgezet met parels en zilver. De koningin houdt de zilveren beker in haar beide handen vast en brengt hem omhoog tot ooghoogte alsof ze de kelk wil gebruiken om in het wateroppervlak de toekomst te zien.

Een koninklijke en dure ketting van saffieren, zilver en parels hangt om de hals van de koningin. De parels zijn verbonden met het element water en profetische dromen en het zilver is een ontvankelijk metaal. De saffieren zijn van nature verbonden met het element water en hun aanwezigheid in de zilveren kroon van de koningin en aan haar ketting versterkt haar psychische bewustzijn en wordt geassocieerd met liefde en sereniteit. Op haar schoot ligt een klein boeket bosviooltjes, witte rozen en paars vingerhoedskruid. De bloemen in haar schoot komen overeen met het element water. De witte rozen symboliseren liefdevolle emoties; de viooltjes, trouw en het vingerhoedskruid is een magische bloem van bescherming. De witte rozen die aan haar voeten op het strand zijn verspreid, worden als een offer aan de zee gelaten van waaruit ze haar elementaire kracht verzamelt.

Betekenissen uit het boek

Deze kaart stelt een volwassen vrouw voor die mystiek, empathisch, sensueel, liefdevol en emotioneel is. Ze is een water-teken vrouw, een trouwe vrouw en moeder en een beste vriendin. Een natuurlijke heks, ze houdt van de natuur, dieren en haar kinderen en partner met dezelfde intensiteit. Dit is een kaart die een begaafde helderziende en een vrouw met sterke intuïtieve en magische talenten aanduidt. Fysiek, duidt deze tarotkaart misschien op een eerlijke vrouw met blond haar en blauwe of groene ogen. Deze kaart heeft ook een link naar de Hogepriesteres-kaart, omdat dit beide kaarten zijn van vrouwelijke kracht en intuïtie. Wanneer de Koningin van Kelken je tarotlezing binnen spoelt, bedenk dan dat alle psychische talenten worden beïnvloed door je emoties.

De boodschap van de Koningin van Kelken is reflectie. Kalmeer je emoties en wees liefdevol en zachtaardig. Laat de genezing en magie van het element water over je heen spoelen en breng visioenen in je wereld.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00