Koningin van Kelken, Tarot dagkaart dag 6

Vooruitziende blik of gedachte gemanifesteerd?

Video over mijn Koningin van Kelken dag

Tekst van de video

Eindelijk een dagkaart waar ik kort over kan zijn: De Koningin van Kelken uit de Witches Tarot. Zij staat bekend als een lieve, gevoelige, paranormaal begaafde dame.

De dag begon als volgt: Iemand wilde iets bespreken, waar ik op dat moment geen tijd in wilde steken, want ik wilde Halloween op de rit krijgen en was daar een beetje laat mee.  Dus gezegd, dat dit nu geen goed moment was. Vervolgens nog twee discussies afgekapt, om dezelfde reden. Niet onaardig of zo, maar gewoon om mijn tijd te bewaken. 

Koning Zwaarden en Koningin Kelken uit de Witches Tarot van Ellen Dugan

Mijn tijd bewaken is trouwens niet iets wat ik normaal gesproken goed doe. Het leek mij dat ik nog volop in de Koning van Zwaarden energie zat en totaal niet in de Koningin van Kelken energie.

Vervolgens belde mijn kleinzoon van negen, dat hij zo’n pijn had en of ik hem Reiki kon sturen. Gelijk alles uit mijn handen laten vallen, om hem Reiki te sturen. Dat vond ik dan weer wel een Koningin van Kelken ding.

Daarna wéér geen internet. Dit keer lag het probleem toch echt bij de internetleverancier. Gelijk naar de winkel gesneld, want die aardige jongen daar spreekt Engels en ik weet al uit ervaring dat wanneer ik bel naar mijn provider zo gewoon ophangen, zodra ik vraag of ze Engels spreken.

Die aardige jongen heeft voor mij gebeld en een uur in de wacht gezeten, maar daarna was het probleem wel snel opgelost.

Vooruitziende blik of negatieve gedachte gemanifesteerd?

En wat heeft dit met de Koningin van Kelken te maken? Ik heb hier (in Italië) pas een week internet, en dat heeft die aardige jongen voor mij geregeld. Gisteren ben ik even langs de winkel gegaan om hem te bedanken. Ik dacht toen nog, dan bedank ik hem en zul je zien dat mijn internet het morgen niet doet! Was dat nu een flits van helderziendheid die past bij de Koningin van Kelken of heb ik door die gedachte, het probleem tot bestaan gedacht? Allebei is mogelijk. Ik neig naar een flits van helderziendheid, vanwege het trekken van de Koningin van Kelken.

Tarotkaart voor 30 oktober 2020

halloween tarot vleermuizen 4

Voor morgen heb ik de Vier van Vleermuizen uit de Halloween Tarot. Een rustdag, wat heerlijk!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00