Tarot Dagkaart dag 5 – geen Kelken 3 maar wel …

Tarot dagkaarten raden moeilijker dan verwacht

Video Dagkaart project, dag 5

Tekst van de video

Op woensdag 28 oktober had ik weer een blinde tarotkaart liggen.

dugan witches tarot zwaarden 2
Zwaarden Twee

Mijn vorige blinde dagkaart, de Zwaarden Twee, had ik niet kunnen raden. Vandaar dat ik het nog een keer wilde proberen.

Rond een uur of twee begon ik me af te vragen of ik kiespijn aan het krijgen was. Daar heb ik het totaal niet op, dus gelijk mijn dagkaart omgedraaid.  

Dugan witches tarot zwaarden 10
Zwaarden Tien

Zwaarden Tien uit de Witches Tarot. Dat is eerder een einde van een pijnlijke situatie en niet het begin. Dus geen beginnend probleem, dat was een opluchting.

Kelken Drien en Staven Vier

Waarom dan tarotkaart Zwaarden Tien als alles lekker loopt en ik me bij de wasserette zat af te vragen of ik tarotkaart kelken 3 of staven 4 als dagkaart zou hebben?

Het antwoord is eenvoudig. Deze tarotkaart Zwaarden Tien met dat uiltje in de boom en de oranje kleur, doet me denken aan Halloween. En daar wil ik aandacht aan besteden want het is een bijzondere Halloween met blauwe maan en dat is sinds 1944 niet meer voorgekomen. Dus het lijkt mij een herinnering van het universum dat het bijna Halloween is.

Op mijn homepage stond nog steeds iets over een mooie zomer. Ondertussen zitten we midden in de herfst. Gelijk maar een kleine aanpassing gedaan en een link gemaakt naar de Halloween Tarotleggingen. De pagina met het Halloween tarotkaarten overzicht was totaal onleesbaar, en daar heb ik een andere opzet voor bedacht.

Na het avondeten, zo rond 8 uur, was ik totaal op. Nieuwe blogpost en nieuwsbrief schrijven zit er dan echt niet in. Dat ‘op zijn’ vind ik ook een aspect van tarotkaart Zwaarden Tien. Die man is duidelijk OP, met al die zwaarden in zijn rug. Hij heeft rust nodig. Om acht uur naar bed vond ik iets te vroeg. In plaats daarvan heb ik makkelijke dingen gedaan, om vandaag ruim de tijd te hebben voor een nieuwsbrief en een tarotlegging voor de Blauwe Halloween Maan en voor de video’s voor mijn Project Tarot Dagkaart, waar ik anders onwijs op ga achterlopen.

Kortom, die Zwaarden Tien, daar kan ik me goed in vinden en het heeft me geholpen om de verstandige beslissing te nemen om creatief werk te laten rusten tot de volgende dag en ruimte te maken op die dag door een aantal andere dingen wel te doen.

Terugkijkend op het mini experiment van blinde tarot dagkaarten, kan ik zeggen dat ik ze toch liever open heb, zodat ik de energie van een kaart kan inzetten, bij wat er op mijn pad komt.

Koningin van Kelken dugan witches tarot
Koningin Kelken

Vandaag heb ik de Koningin van Kelken uit de Witches Tarot. Daarover morgen meer.

Voor de 30ste en de 31ste oktober ga ik een dagkaart trekken uit de Halloween Tarot. Ik heb er zin in. Wil je ook kaarten uit de Halloween tarot trekken? Dat op de pagina Tarotkaart trekken. Veel plezier.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00