Volle Maan – 3 kaarten tarotlegging

Volle Maan energie – vaak een energetisch steuntje in de rug

Vier november 2017 is het weer volle maan. De invloed was al vooraf merkbaar. En omdat ik het zo goed kon merken, heb ik (0p 3 november) een eenvoudige kaartlegging gedaan op de invloed, betekenis en uitwerking van deze volle maan op mezelf. Je bent van harte welkom om die legging ook te proberen.

De kern is in feite de middelste kaart die de betekenis aangeeft, Hier heb ik Pentakels 8 en dat klopt als een bus. Ik ben zo heerlijk geroutineerd en aan een stuk door aan het werk.

Op Invloed (links van de kern) heb ik Kelken 10. Ik zie hierin dat het gezin een belangrijke invloed is. Maar ook het omarmen van wat je hebt en het ervaren van (aansturen op) harmonie. Ik ben veel strakker in wat ik wel doe en niet doe, waarbij heel veel (in mijn ogen) onzin gewoon wordt afgekapt en dat brengt mij ook direct bij de kaart van de uitwerking: Zwaarden Aas!

Zwaarden Aas duidt op knopen doorhakken en onzin weghakken. Precies wat ik probeer te doen en wel wat hulp bij kan gebruiken. Dat energetische steuntje in de rug van deze volle maan komt mij dus goed van pas.

Voor een uitgebreidere volle maan legging kun je het Volle Maan legpatroon geïnspireerd op tarotkaart De Maan gebruiken.