Spannende Halloween Tarot Leggingen

Halloween Tarot legpatronen voor bloedstollend raak advies.

Halloween is de tijd van het jaar waarvan gezegd wordt dat de sluier tussen onze fysieke wereld en de geestelijke wereld het dunst is en inspiratie en advies vanuit die andere wereld gemakkelijker gehoord kan worden.

Hieronder vier Halloween gerelateerde tarotlegpatronen waarvan leggingen 3 en 4 werkelijk een link hebben naar het niet-fysieke vlak. Ik heb alle leggingen zelf geprobeerd en vond ze stuk voor stuk waardevol.

De Halloween Tarot Leggingen 1,2 en 3 kunnen zeker gebruikt worden om op Halloween feestjes tarot te lezen voor de feestgangers. Voor legging 4 is voorzichtigheid geboden omdat deze legging heftig kan uitpakken.

Het leukst is natuurlijk om deze leggingen te proberen met de Halloween Tarot, maar ik raad aan om een tarot te gebruiken dat je goed kent.

Trek online je tarotkaarten voor de Halloween tarot Spreads
Je kunt nu met ons speciale Halloween Tarotprogramma je kaarten voor de Halloween Tarot Spreads online trekken!

Het angstaanjagende Halloween vijftal geeft inzicht in iedere situatie.

halloween-tarotlegging-1

Met de legging hierboven ontvang je informatie van een spook, vogelverschrikker, Jack o’lantern, Spin en vleermuis.

Het spook duidt op het spook dat je achtervolgt en zegt iets over het verleden m.b.t. je vraag. De vogelverschrikker zegt iets over je angsten in het heden.

De Jack o’lantern geeft je een inzicht en de spin laat je zien hoe je weer greep op je situatie kunt krijgen. De vleermuis geeft de uitkomst.

Trick or Treat Tarotlegging

halloween-tarotlegging-4

Bron: Dit legpatroon is gebaseerd op een legpatroon van Ethony dat ik ietsjes heb aangepast.

Met Halloween is het gebruikelijk (vooral in Noord-Amerika) dat kinderen verkleed langs de deuren gaan om snoep op te halen. Geef je geen traktatie (treat), dan loop je het risico op een poets (trick). Het leven geeft ons ook wat we zien als tricks en treats en we houden soms vast aan zure zaken die we beter los zouden kunnen laten.

Je kunt bij deze legging de kaarten op 2 en 4 samen lezen en ook die op 3 en 5.  2 en 4 kunnen ook tegenover 3 en 5 gelezen worden.

De eerste kaart is de kaart van wie je zou willen zijn, of waar je naar streeft, maar kan ook duiden op wie je werkelijk bent. En dat is altijd positief! Dat gezegd hebbende, bekijk de tarotkaarten op 2 en 4 en de kaarten op 3 en 5 in relatie tot deze eerste kaart. Om het beste uit jezelf te halen is het van belang dat de acties/houdingen van 3 en 5 overeenkomen met 1 en dat je je dwaalspoor inziet (2) en loslaat (4). Dan is de weg vrij om jezelf te zijn.

Dit is een legging met onzettend veel diepgang!

Video Trick or Treat Tarot Spread

Uitgebreide toelichting en tegen het eind een leuke Spin die zijn tarotkaarten bekijkt.

Samhain Tarotlegging met advies van voorouders

halloween tarotlegging voorouders

Met deze legging duidt de eerste kaart op de situatie of de les in de situatie of allebei. Vaak kunnen kaarten op meerdere niveaus gelezen worden, dus het één of het ander niet uit te sluiten.

Dit wordt gevolgd door het obstakel op je pad en de uitdaging die in de situatie zit.

Het advies van voorouders vind ik in deze interessant. Het is immers (bijna) Samhain; de tijd van het jaar dat overleden voorouders dichter bij ons zijn. Ik kan me zo voorstellen dat voorouders je kunnen wijzen op bijvoorbeeld familiekarma of familiedynamiek dat meespeelt in de situatie waar je naar vraagt.

Het andere interessante van deze legging is dat er een duidelijk toekomst wordt neergezet met een tijdsaanduiding zodat je een soort tijdslijn krijgt van nu naar de toekomst. Yule is rond kerst en Imbolc is rond 1 februari.

Boodschap van Gene Zijde

halloween-tarotlegging-3-2

Heb je de juiste persoon aan de lijn?

Deze legging heb ik over getwijfeld of ik die wel zou opnemen, omdat een boodschap van gene zijde nogal twijfelachtig kan zijn. Daarom heb ik in deze legging een aantal kaarten ingebouwd die iets zeggen over de ander (de overleden persoon waar je een boodschap van wilt) om te bepalen of je de juiste persoon ‘aan de lijn’ hebt.  De eerste twee kaarten gaan over hoe jullie elkaar zagen toen die ander nog leefde en de derde kaart zegt iets over de relatie. Ook interessant is het karma dat de relatie je heeft geleverd. Dit is niet het karma van de ander, maar jouw karma, iets wat je zelf moet uitwerken.

Na de dood een andere kijk op het leven

Wanneer mensen overgaan naar gene zijde, dan valt al het aardse uiteraard weg en zien ze de dingen heel anders. Er is ook veel meer liefde, vergeven wordt gemakkelijk. Wat we hier zien als groot onrecht, is aan de andere kant helemaal niet meer zo interessant.

Door het ‘overgaan’ heeft de ander nu ook een totaal ander beeld van jou. Stel, je had een moeizame relatie met je inmiddels overleden vader. Jij zit nog steeds met problemen door die relatie, met een bepaalde wrok of onvrede. Je geeft je vader misschien de schuld van hoe bepaalde zaken zijn gelopen in je leven. Of je vader zat altijd te zeuren over dit of dat. Hij vond je te serieus of niet serieus genoeg. Je moest harder werken, beter presteren of hij vond je te perfectionistisch. Nu je vader is overleden, is het heel goed mogelijk dat hij enorme bewondering voor je heeft en heel veel liefde voor je voelt. Terwijl je daar tijdens zijn leven niets van merkte.

De boodschap

De kaarten 6, 7 en 8 vormen met elkaar een boodschap van de ander. Dit kan enorm bevrijdend werken. Wanneer je een waardeloze boodschap krijgt, dan heb je waarschijnlijk niet de juiste persoon aan de lijn en is het een boodschap van je negatieve zelf. Ook mooi, want dan weet je waar je aan kunt gaan werken.

Ik heb deze legging zelf geprobeerd en de boodschap die ik kreeg was erg mooi en bevrijdend. Maar mijn advies is om deze legging niet te doen wanneer je labiel bent omdat dan de kans groter is dat je de kaarten niet juist interpreteert.

Gebruik een deck dat je goed kent, zodat je de legging goed kunt interpreteren.

Introductievideo Halloween Tarot Programma

Met het Halloween Tarotprogramma kun je snel en gemakkelijk je tarotkaarten trekken voor de in dit blogbericht getoonde tarotlegpatronen. Het werkt heel eenvoudig. Het programma bevat de vier legpatronen. Met pijltjes vooruit en achteruit kun je hier doorheen scrollen. Als je een bepaald legpatroon wilt gebruiken dan kies je dat legpatroon en in het volgende scherm kun je dan je kaarten trekken die prachtig in het patroon verschijnen. Door op een kaart te klikken krijg je een vergroting te zien en kun je doorklikken naar de pagina met uitleg over die kaart.


Meer info

  • Wil je weten hoe de hofkaarten zich verkleden voor Halloween? Lees meer>>

Meer Tarot Spreads

Kwintessens Tarot legpatroon om tot de essentie van iets door te dringen

Pride Tarot en Pride Tarot Spread – geeft informatie over verschillende levensgebieden.

Gefeliciteerd met je verjaardag-tarotlegging – superleuk om te leggen voor jezelf op je verjaardag of om iemand cadeau te doen voor de verjaardag.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00