Halloween op Slot Pentakels met de Tarot Hofkaarten

Griezelen op slot Pentakels.

De tarot Koning en Koningin van Pentakels geven altijd een groots feest met Halloween. Het slot wordt omgetoverd tot een griezelkasteel waar zelfs Paul van Loon, schrijver van o.a. de bloedstollende griezelbus serie en Dolfje Weerwolfje, van zou griezelen. Uiteraard zorgt de Koningin van Pentakels ook voor een mooi aangeklede tafel vol heerlijke Halloween hapjes.

halloween honinggraat decoraties tafel

Samhain

De Koningin van Staven viert Samhain  met leden van haar coven en bakt heerlijke samhain koekjes. Desgevraagd legt ze graag uit wat Samhain voor haar betekent.

halloween zwarte kat tarot koningin van stavenIk was een beetje verwonderd dat de Koningin van Staven een moderne heks bleek te zijn.

De koningin van Zwaarden keek me aan met die weet-je-dan-niks-blik van haar en zei: “Zwarte kat? Duh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” Ik vroeg me nog af, of ik zou protesteren dat niet iedereen met een zwarte kat een heks is, maar dat zou me alleen nog zo’n blik opleveren van de Koningin van Zwaarden, dus hield ik me in.

“Samhain,” legt de tarot koningin van Staven uit, ” is één van de 8 feesten, die moderne heksen meestal in acht nemen. Met Samhain vieren we het begin van het nieuwe jaar. Op Samhain reinigen we onze aura’s, bezemen we ons huis energetisch schoon, en eren we onze overleden voorouders. Voor mezelf leg ik altijd een astrologische tarot jaarlegging voor een vooruitblik op het komende jaar. Andere covenleden doen dit ook, maar niet iedereen werkt met Tarot. Er worden ook runen gebruikt, Keltische kaarten of Geomantie. Dit jaar ga ik een uitgebreide tarotlegging doen waarbij ik zowel de tarot als de geomantie ga gebruiken. Ik heb het druk, druk, druk, dus ik doe niet veel aan decoraties. Maar ik ga wel mijn overheerlijke Samhain koekjes bakken. Stapels en Stapels. Iedereen is er dol op.”

Klik hier om een voorbeeld van een gecombineerde Astro Tarot/Geomantie tarotlegging te lezen

Koningin van Kelken

De Koningin van Kelken helpt overledenen die nog rondhangen naar het licht. Dit is een persoonlijke vaardigheid. Ze “ziet” deze geesten en met behulp van engelen helpt zij ze naar het licht. Ze doet dit overdag en ’s avonds gaat ze lekker feesten bij de Pentakels.

Koningin van Zwaarden

halloween tarotDe Koningin van Zwaarden vindt het allemaal onzinnig bijgeloof, maar is wel in voor een feestje en zeker een feest gegeven door de Koningin van Pentakels. De feesten van de Koningin van Pentakels zijn tot in de puntjes verzorgd qua aankleding en er is altijd een overvloed aan lekkere hapjes en drankjes. De wijn en het bier komen uit het eigen bedrijf van de Pentakels. Ze neemt een spel tarotkaarten mee, en legt voor iedereen die het aandurft de kaart en geeft ongezouten haar mening als zij vindt, of als uit de kaarten blijkt, dat je “dom bezig” bent.

Er zijn verschillende Halloween Tarotspellen. De favoriet van de Koningin van Zwaarden is de Halloween Tarot. “Als je het Rider Waite deck kunt lezen, kun je de Halloween Tarot ook lezen,” zegt de Koningin van Zwaarden. “En als je de Waite nog steeds niet kan lezen, ga dan bij Nelly op cursus, zij geeft echt de beste Tarot Cursus voor Beginners.”


Een Halloween Tarotkaart trekken

Wil je weten wat de halloween Tarot voor je in petto heeft? Klik op de knop voor een Halloween Dag/advies tarotkaart.

Ik durf het aan!


Lees hier deel 2:  Halloween kostuums van de hofkaarten …

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00