Gefeliciteerd met je verjaardag Tarotlegpatroon

Vandaag (5 april) ben ik jarig en realiseerde ik me met dat ik geen tarotlegpatroon heb voor een verjaardag.

Even op google gekeken, maar de bestaande legpatronen spraken me niet aan met posities als wat heb je geleerd van vorig jaar, wat mag (of moet) je nu loslaten, enzovoort. Ik ben jarig, ik wil cadeautjes. En wat beter dan de Drie Gratiën (Tarotkaart Kelken Drie) uit te nodigen op mijn verjaardag?

Het tarotlegpatroon voor een verjaardag

Gefeliciteerd met je verjaardag tarotlegpatroon

Je trekt één tarotkaart (positie 1) die je wens voor het komende jaar weergeeft. En vervolgens drie tarotkaarten die de geschenken van de drie gratiën vertegenwoordigen (posities 2, 3 en 4).

Bij iedere kaart kun je ook nog een Engelkaart trekken. Wij hebben besloten deze onder de tarotkaart Kelken Drie te plaatsen, anders werd het bovenaan bij de kelken een beetje vol.

Je kunt de engelkaarten trekken op de pagina Tarot Dagkaart. Beetje naar onder scrollen.

Mijn verjaardag tarotlezing

Ik heb één kaart getrokken voor mijn wens voor het komend jaar en drie kaarten voor de wensen van de drie Gratiën. Omdat ik die wensen (vooral de Zwaarden Zeven) niet zo goed begreep, heb ik er drie engelenkaarten bij getrokken ter verduidelijking. Dus bij iedere kaart van de Gratiën, één engelkaart. Dat maakt de legging sowieso leuker!

Mijn verjaardagstarotlegging 5 april 2021

Mijn wens voor het komend jaar wordt weergegeven door tarotkaart Kelken Acht. In eerste instantie dacht ik geschrokken ‘nee toch, niet weer verhuizen!’ Maar dat is het niet. Het is mijn wens om verschillende Italiaanse steden, musea en kastelen te bezoeken. Om te lopen waar Bianca Maria Visconti heeft gelopen in Milaan en heeft gekaart met de meisjes d’Este in Ferrari enzovoort. Er is ook een Tarotmuseum in Italië waar ik graag heen wil en natuurlijk de tarottuin van Niki de Saint Phalle. Dat kan nu allemaal niet. Maar zodra het weer kan, ga ik op pad.

Het eerste geschenk van de Drie Gratiën is tarotkaart de Koning van Zwaarden die ik geïnterpreteerd heb als helderheid van geest, en de wijsheid dat Gedachten aan Manifestatie voorafgaan. Een verwachtingsvolle houding (de engelkaart) past daar heel goed bij.

Het tweede geschenk is de tarotkaart Zwaarden Zeven. Daar had ik moeite mee. Omdat ik ervan uitga dat de Gratiën mij goede wensen geven, heb ik het liegen, bedrogen en bestolen worden naast me neergelegd. De wens van deze goede fee is dat ik dansend en fluitend mijn verschillende werkzaamheden kan doen en dat ik best een paar zwaarden mag laten staan voor volgend jaar. Of misschien duiden die twee zwaarden aan de kant, op bijvoorbeeld mijn websites die ‘stevig staan’. En duiden de zwaarden de afgebeelde man draagt, op doelen die ik heb voor dit jaar.

Websites? Wat is dan die andere website, vraag je je misschien af? Ik heb naast Tarotstapvoorstap.nl ook nog Runen-cursus.nl. Op runen-cursus.nl kun je runen leren lezen. Helemaal gratis of met begeleiding. Net wat je wilt. Runen en Tarot zijn trouwens leuk te combineren.

De engelkaart die ik trok bij de Zwaarden Zeven was Visie. Dat vond ik heel mooi. Gericht op mijn visie, en met de kracht en helderheid van de Koning van Zwaarden, ga ik een eind komen dit jaar en dan kom ik uit op het derde geschenk, de Koningin van Pentakels die er warmpjes bij zit.

Het derde geschenk is tarotkaart Koningin van Pentakels. Dat vond ik een fijn geschenk. Aan het eind van het jaar is mijn huis naar mijn zin ingericht. Ik vind ook dat de Koningin van Pentakels duid top het genieten van mijn omgeving en de dingen waar ik mee bezig ben. En natuurlijk een uitstapje naar Nederland om mijn kinderen en kleinzoon te zien. De engel die ik trok bij de Koningin van Pentakels was Veerkracht. Veerkracht om niet in zak en as te geraken wanneer het tegenzit, maar tegenslagen gemakkelijk te kunnen overwinnen.

Veel plezier met deze tarot verjaardagslegging.

Groetjes,
Nelly

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00