Dugan Witches Tarot – Koning van Pentakels

Dugan witches tarot pentakels Koning
Pentakels Koning

Sleutelwoorden Dugan Tarotkaart Pentakels Koning

Rechtop: Een man geboren onder een aarde-teken. Bepaling, hard werken, rijkdom, veiligheid, succes, verantwoordelijkheid. Een ervaren vakman. Beschermer van het gezin. Een volwassen persoon die een rots is om op te leunen in moeilijke situaties.

Keerzijde: Een persoon die piekert, koppig en controlerend is. Materialisme. Uit het oog verliezen wat echt belangrijk is.

Betekenissen uit het boek

De knappe koning van Pentakels zit op een stenen binnenplaats en leunt comfortabel achterover tegen koninklijke paarse kussens in zijn gouden troon. Hij heeft zwart haar, een nette baard en snor en donkerbruine ogen, en hij draagt ​​een Kroon van bladeren met smaragden. De koning van Pentakels houdt in zijn linkerhand een grote gouden pentakel waar hij naar kijkt. Zijn rechterarm rust op de arm van zijn troon en hij houdt een gouden scepter vast. De koning van Pentakels draagt ​​een eenvoudige ambtsketting van goud met smaragden. De smaragd is een inspirerende steen die geduld schenkt. We zien een maliënkolder onder het koninklijke gewaad van deze koning. Dit laat ons zien dat hij, hoewel hij een heerser is, hij nog steeds de vaardigheden heeft die nodig zijn om zijn land en zijn volk te verdedigen. Op de borst van de koningsmantel zien we een heraldisch wit hert. In de wapenkunde is een wit hert een symbool van koningschap. In de verte, achter de koning van Pentakels zien we een torentje met kasteel. Wanneer kastelen in tarotkaarten verschijnen, laten ze ons zien dat de zoektocht naar kennis en vooruitgang is voltooid, wat past bij de laatste kaart in de kleine Arcana. Rondom de koning groeien druivenranken, zwaar beladen met rijpe paarse druiven. De wijnranken en druiven staan ​​symbool voor welvaart, overvloed en huiselijk geluk.

Betekenissen uit het boek

Als de Koning van Pentakels in een lezing verschijnt, weet dan dat met hard werken en vastberadenheid succes onderweg is. De Pentakels Koning stelt een man voor met donker haar en donkerbruine ogen. Hij is gemakkelijk in de omgang, verantwoordelijk en vooral een realistische man. Hij is een aarde-teken man en hij is sterk, stabiel en volwassen en geniet van de eenvoudige genoegens in het leven. Hij is een genereuze en ondersteunende persoonlijkheid en een liefdevolle, loyale echtgenoot. Hij is een beschermende vader die oprecht van zijn kinderen geniet. Deze man is succesvol, praktisch en tevreden met zijn leven. Hij is een ervaren vakman en houdt van tuinieren, landschapsarchitectuur, landbouw of houtbewerking. Hij is het gelukkigst als hij met de grond werkt of iets met zijn handen maakt. Hij heeft hard gewerkt en heeft zijn comfort en succes verdiend.

De les van de Koning van Pentakels is dat je inspanningen tot succes zijn gemanifesteerd. Welvaart zal naar je toe worden getrokken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00