Dugan Witches Tarot – Koning van Staven

Dugan witches tarot staven koningin
Staven Koning

Sleutelwoorden Dugan Tarotkaart Staven Koning

Rechtop: Een man geboren onder een vuurteken. Een super vader. Iemand die het voortouw neemt om veranderingen op gang te brengen. Charmant, extravert, energiek en genereus. Mentor. Enthousiasme, artistieke expressie, creativiteit.

Keerzijde: Arrogantie, hebzucht. De eer opstrijken voor het harde werk of ideeën van iemand anders. Egocentrisch.

Tekst uit het boek

Een knappe man van middelbare leeftijd met Titian haar (bruin-oranje) zit op een gouden troon. Zijn lichtblauwe ogen zijn direct en hij glimlacht een beetje. De Koning van Staven leunt naar je toe, vol enthousiasme, energie en vrijgevigheid. Hij is geïnteresseerd en wil deel uitmaken van je plannen en doelen. De Koning van Staven draagt ​​een vorstelijke rode tuniek met een gouden leeuw op de borst. In de wapenkunde staat de leeuw voor koningschap, moed en macht.

Zijn cape is prachtig zoals het een koning betaamt en vlammig van kleur. Zijn kroon is groot, goudkleurig en ingelegd met robijnen. In kristal magie worden robijnen gebruikt om de geest te verscherpen en het bewustzijn te intensiveren. Om zijn borst hangt een ambtsketting. Deze is ook gemaakt van zonnegoud en bezet met robijnen. In zijn rechterhand houdt hij een lange, bloeiende meidoorn staf. Rode slingers versieren de staf.

Op de achtergrond is de lucht helder geel en rood, alsof de zon opkomt, wat alle frisse mogelijkheden van de nieuwe dag laat zien. Deze koning regeert met autoriteit, passie, eerlijkheid, integriteit en vrijgevigheid. Zoals correct weergegeven op zijn kaart, vindt de koning het moeilijk om op zijn gouden leeuwentroon te blijven. Hij is een man van actie en is op zijn best wanneer hij snel een antwoord moet bedenken of een beslissing moet nemen. Hij wil graag daar zijn waar de actie is.

Betekenissen uit het boek

Heb je de Koning van Staven in je lezing, kijk dan uit naar een eerlijke man geboren onder een vuurteken. Een zakenman – een leider, een mover en shaker, hij is extravert, charmant en zelfverzekerd. Dit is de man die het allemaal kan – een ‘super vader’. Hij heeft een succesvolle carrière, coacht het Little League-team van zijn kinderen en houdt tegelijkertijd zijn huwelijk gezond. Deze man is het gelukkigst wanneer hij in één keer bij veel activiteiten betrokken is. Hij is trouw, betrouwbaar en gepassioneerd en als hij gefrustreerd of geïrriteerd raakt, moet hij misschien hard werken om zijn geduld te bewaren. Deze kaart vertegenwoordigt ook creatieve expressie en het verdedigen van andermans ideeën en dromen. Wellicht merk je dat een investeerder of partner voor je toekomstige onderneming veel dichterbij is dan je denkt, of dat je zelf de energieke supporter van een ander bent. Creativiteit en artistieke talenten zijn ongekend hoog.

De les van de Koning van Staven is dat energie en enthousiasme je zullen helpen je artistieke en creatieve doelen te bereiken. Wees genereus en ondersteun de mensen in je leven.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00