Dugan Witches Tarot – Zeven van Pentakels

Dugan witches tarot pentakels 7
Pentakels Zeven

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Pentakels Zeven

Rechtop: Oogst. De vruchten van je arbeid plukken. Tevredenheid over een goed uitgevoerde opdracht. Waardering. Hard werken staat gelijk aan overvloedige beloningen.

Keerzijde: Gemiste kansen. Tijd om opnieuw te beginnen. Teleurstelling.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een donkerharige jongeman staat naast een hoge, weelderige, groene plant. Op de plant zien we ​​zeven gouden pentakels. De jongeman legt zijn kin op zijn gekruiste, gehandschoende handen. Hij ziet er moe maar tevreden uit terwijl hij even stopt met tuinieren en leunt op een lang stuk tuingereedschap. De jongeman draagt ​​praktische en stevige kleding in middeleeuwse stijl in tinten groen, geel en bruin die geschikt zijn om in een tuin te werken. De lucht achter hem is blauw, helder en mooi en het omringende landschap is groen en weelderig. Alle moeite, tijd en werk die de jongeman heeft besteed aan de verzorging van deze plant werpt zijn vruchten af. Het tuingereedschap waarop hij leunt, kan een schop zijn die begraven ligt in de grond of een schoffel verborgen in het weelderige gras – hoe dan ook, het is om je eraan te herinneren dat je veel gereedschap tot je beschikking hebt in je zoektocht naar succes en welvaart. Het is tijd om het beste gereedschap voor de taak te kiezen, deze tevoorschijn te halen en in gebruik te nemen. Investeer in jezelf; al je inspanningen en harde werken zullen prachtige vruchten afwerpen, net zoals voor deze jonge tuinman.

Betekenissen uit het boek

Als de Zeven van Pentakels tijdens een lezing opduiken, spreekt het van beloningen na hard werken. Dit is de oogstkaart. De beloningen waren de moeite waard die je in je doelen en projecten hebt gestoken. De serie van Pentakels is verbonden met materiële rijkdom en het is ook de serie van manifestatie. Nu is het tijd om achterover te leunen, de balans op te maken van wat je hebt bereikt en te genieten van de vruchten van je inspanningen. Geniet van de voldoening van goed geleverd werk.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00