Dugan Witches Tarot – Tarotkaart Zwaarden Aas

dugan witches tarot zwaarden aas
Dugan Tarotkaart Zwaarden Aas

Sleutelwoorden Dugan Tarot Zwaarden Aas

Rechtop: Succes, waarheid, bewustzijn, overwinning. Vastberadenheid. Onderneem nu actie. Een duidelijke waarneming leidt tot geest (spirit) en een nauwere band met het goddelijke. Het element lucht.

Omgekeerd: illusie, verwarring, wreedheid, onrechtvaardigheid. Krijg greep op jezelf en werk aan het vinden van balans.

Mijn beelden bij de Dugan tarotkaart Zwaarden Aas

Mijn eerste beeld bij deze kaart was het gevoel dat die vogel zei: “WTF doet dat zwaard daar in de lucht! Ik had me daar ernstig aan kunnen bezeren.”

Je zou daarbij kunnen denken aan een losse, negatieve gedachte waar je last van kunt hebben. Het kan ook een soort opgestoken vinger zijn als aanwijzing dat je ergens op moet letten. Een soort pas op de plaats en even goed kijken wat er om je heen gaande is, zodat je niet per ongeluk tegen een zwaard op botst.

Je kunt ook het beeld van deze buizerd gebruiken voor je interpretatie. Zo’n roofvogel zit ergens hoog en speurt de grond af naar prooi. Zodra hij iets van zijn gading ziet, duikt hij er vliegensvlug op af.

De Dugan Zwaarden Aas als tarot dagkaart

Ik kan me niet herinneren deze kaart als dagkaart getrokken te hebben, dus hier heb ik nog geen gegevens over, maar ik kan me voorstellen dat deze tarotkaart Zwaarden Aas erop duidt dat je goed moet opletten waar je mee bezig bent en niet op automatische piloot vliegt.

De beschrijving uit het boek

Een enkel zilveren zwaard zweeft rechtop in de lucht en is de belangrijkste focus van de kaart. Vlak achter het zwaard vliegt een eenzame roodstaartbuizerd door de lucht. Op de achtergrond is een mistige bergketen te zien. De lucht is blauw met een vleugje roze, zachte wolken en de dageraad begint net te breken. De aas van zwaarden wordt geassocieerd met het element lucht, net als bergen, winderige plaatsen en roofvogels.

De bergen afgebeeld in de Aas van Zwaarden laten ons zien dat hoewel we voor uitdagingen kunnen staan, we door uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen kunnen overwinnen. De havik in de Aas van Zwaarden is een boodschapper. Hij nodigt ons uit om vooruit te gaan en open te staan ​​voor nieuwe ideeën en onze persoonlijke kracht en ons ware doel in het leven te ontdekken. Succes is mogelijk; je moet ernaar reiken. Deze kaart illustreert dat spiritueel bewustzijn ons voorbij fantasie leidt naar een echte en blijvende waarheid.

Betekenissen uit het boek

De aas van zwaarden is de meest krachtige en pure vorm van het mannelijke element lucht. Wanneer de Aas van Zwaarden je leven binnenvliegt, word je op de hoogte gebracht dat het tijd is om actie te ondernemen. Dit is een kaart van intellect, heldendom, overwinning, gerechtigheid, prestatie, nieuw begin en het winnen van veldslagen.

Een andere belangrijke les van deze kaart is dat je nu de kans hebt op een nieuwe manier van denken. Doorbreek de fantasie en omhels wat is. De waarheid doet pijn, maar soms kan het ook genezen en ruimte maken voor een nieuwe, betere realiteit. Succes is haalbaar; de overwinning is nabij; pak die met beide handen vast!

Conclusie

Waite Zwaarden Aas

De betekenissen van de Rider Waite Zwaarden Aas en de Dugan versie ontlopen elkaar niet veel. Maar ik vind de Dugan versie met de buizerd leuker. Voor mij ligt de nadruk van de Dugan Zwaarden Aas op het opletten op kansen en wanneer je er één ziet, erop af duiken.

Andere Tarot Zwaarden Azen

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00