Dugan Witches Tarot – Zwaarden Zeven

Dugan witches tarot zwaarden 7
Dugan Tarot Zwaarden Zeven

Sleutelwoorden Dugan Tarotkaart Zwaarden Zeven

Rechtop: Nieuwe schema’s, nieuwe oplossingen. Outside-the-box denken. Vertrouw op je street smarts. Gedeeltelijke overwinning, ontduiking, sluwheid, vooruitziende blik.

Keerzijde: Angst toestaan ​​je tegen te houden. Kansen niet benutten. Timide gedrag.

Mijn beelden bij de Dugan Zwaarden Zeven en als Tarot Dagkaart

Ik zie eigenlijk weinig verschil tussen de Dugan en de Waite Zwaarden Zeven. De afgebeelde man op de Dugan versie lijkt me iets beter voorbereid. Hij is de zwaarden aan het verzamelen, het lijkt een doelbewuste actie. Hij heeft een soort zak waarin hij de zwaarden kan dragen. Waarbij ik me wel afvraag of dat wel een goed idee is met scherpe zwaarden.

De man op de Waite versie lijkt per ongeluk de zwaarden te hebben ontdekt en grijpt die buitenkans aan om er 5 mee te nemen. Of is stelen een beter woord?

Ik heb nog geen ervaringen met deze tarotkaart als dagkaart. Maar ik kan me voorstellen dat wanneer je weer tegen eenzelfde probleem aanloopt op een Zwaarden Zeven dag, het handig kan zijn om te brainstormen en te kijken, wat niet werkt, gebaseerd op het verleden, en dan te brainstormen en minstens 5 ideeën te bedenken, die wel zouden kunnen werken.

Beschrijving uit het boek

Een man, met een tevreden grijns op zijn gezicht, loopt weg met vijf zwaarden. Hij laat nog twee zwaarden achter, maar is erg tevreden met de buit die hij heeft weten te bemachtigen. De tuniek van de man is goudgeel, met een luchtig verenmotief aan de onderkant. Om zijn nek heeft hij een ketting met een hanger van een rechtopstaand pentagram. Hij ziet er tevreden uit met zichzelf en de vijf zwaarden die hij draagt, en hij staat op het punt te lachen. Hij heeft zijn street smarts, zelfvertrouwen en intelligentie gebruikt om zijn prijs te bemachtigen en elke oppositie weten te vermijden.

Op de achtergrond zien we dat stormwolken voorbij waaien en er zijn kleurrijke en feestelijke tenten, misschien van een kermis, op de achtergrond. De vaandels van deze tenten klapperen in een briesje terwijl de storm en de sluwe man het gebied verlaten. Alle vaardigheden die verband houden met het element lucht en het zwaard, zoals intelligentie, sluwheid en vooruitziende blik, worden op deze kaart geïllustreerd.

Betekenissen volgens het boek

Wanneer tarotkaart Zwaarden Zeven in een lezing waait, is het een duwtje in de rug om met enkele nieuwe schema’s en / of tactieken te komen. Het is tijd om slim en creatief te zijn. Deze kaart geeft een slimme, vindingrijke persoon aan, iemand die confrontatie vermijdt of ontwijkt. Door dit te doen haalt hij sluw de wind uit de zeilen van zijn tegenstander. Bekijk dingen vanuit een nieuw perspectief. Bedenk een nieuwe oplossing voor dezelfde oude problemen. Denk buiten de gangbare kaders en je zult een overwinning en een doorbraak ervaren.

Conclusie

Wat mij betreft komen de betekenissen van de Dugan en Waite Zwaarden Zevens met elkaar overeen. Waarbij ik denk dat het idee om met nieuwe schema’s/tactieken te komen een slim idee is.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00