LegpatroonTarot maandwiel

Inzicht met het  Tarot (Maand)wiel

Het Tarot Maandwiel geeft inzicht in de komende maand. Je kunt dit tarotlegpatroon gebruiken aan het eind van een maand voor de daarop volgende maand of aan het begin van een maand om aan de hand van de tarot, de tendensen voor die maand te bekijken. Je kunt er natuurlijk ook een ‘tarot weekwiel’ van maken om inzicht te krijgen in de komende week. Of een bepaald aspect bekijken voor een periode. Bijvoorbeeld hoe ziet het er de komende periode (maand/week, kwartaal) uit op het gebied van financiën, werk, of relatie.

Hieronder het blanco legpatroon:

tarotlegpatroon tarot wiel

Voorbeeld Maandwiel

Hieronder een uitgewerkt voorbeeld van een legging met het Maandwiel.

Mijn vraag luidde: Hoe gaat Webtarot.nl zich ontwikkelen in april 2012?

Ik trok de volgende kaarten:

maandwiel tarot legpatroon

Op huidige situatie ligt Zwaarden 9. Deze kaart duidt op licht zien in de duisternis. Dat klopt ook wel. Ik ben hard bezig met het opzetten van een ‘promotiecampagne’ voor Webtarot om mijn site meer bekendheid te geven.

Op ‘afnemende invloeden’ ligt Staven 2. Deze tarotkaart duidt erop dat je wel weet wat je wilt, maar niet weet hoe je dat kunt bereiken. Dat klopt ook als een bus. Ik wil meer gaan doen met Twitter en Facebook en ik wilde een zaaltje om mondelinge tarotcursussen te kunnen geven. Dat zaaltje is me in de schoot geworpen en Facebook begin ik nu ook een beetje te begrijpen. Er zijn mensen die tegen mij zeggen: “Maar daar valt niets aan te begrijpen!” Dat kan zijn, maar ik vind Facebook behoorlijk lastig. Maar goed, ik weet dus wat ik wil. Meer bekendheid. En ik begin te begrijpen hoe ik dat kan aanpakken zonder dure advertenties te hoeven plaatsen, die meestal nauwelijks iets opleveren.

Op ‘verborgen invloeden’ ligt de Ridder van Staven. Dit is een gepassioneerde persoon die er helemaal voor gaat. Dat is een mooie energie om meters te maken.

Op ‘opkomende invloeden’ ligt de Zwaarden 4. Deze kaart duidt op rusten, herstellen, zaken overdenken en op een rijtje zetten. Dit lijkt tegenstrijdig met de vlammende energie van de Ridder van Staven, maar hoeft dat niet te zijn. Door acties op een rijtje te zetten en goed te prioriteren, en  dan de energie van de Ridder van Staven aan te wenden om al die acties één voor één en in de juiste volgorde af te werken, is het goed mogelijk om mijn doelen te bereiken.

Op de positie van ‘mogelijke toekomst’ ligt de Staven 5. Dit is een tarotkaart van ‘strijd’. De strijd kan vele vormen hebben. Het kan een strijd zijn tijdens het schrijfproces om de juiste woorden te vinden. Het kan een woordenstrijd in het hoofd zijn. Zo van: Zal ik dit doen of zal ik dat doen. Of een ruzie waarbij je, in gedachte, vreselijk tekeer gaat tegen iemand omdat je boos bent of het ergens niet mee eens bent. Staven 5 kan ook duiden op een werkelijke ruzie. Maar vooralsnog ga ik er vanuit dat deze kaart duidt op leren in de praktijk, want dat is wat ik aan het doen ben. Ik lees op internet allerlei tips hoe ik mijn website hoger geplaatst kan krijgen in de zoekmachines, en ik probeer van alles uit. Ook voor het persklaar maken van mijn boek heb ik nog veel uit te zoeken en te leren. Op dit alles kan Staven 5 duiden. Ik ben niet echt dol op Staven 5. Staven 5 heeft in het verleden voor mij  vaak geduid op ‘moeizaam schrijven’, maar het speelse element, van oefenen en leren op een ontspannen manier, spreekt me wel aan. Ach, oefening baart kunst. Dus nu even een actieplan opstellen en dan met de energie van de Ridder van Staven er stevig tegenaan.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00