Mag dat wel, tarotkaarten lezen voor jezelf?

Tarotkaarten lezen voor jezelf?

Waarom mag je geen tarotkaarten lezen voor jezelf?

Antwoord: Er zijn mensen die denken dat je geen tarotkaarten voor jezelf mag lezen. Nu is Tarot bij uitstek een middel om je bij te staan bij je persoonlijke, spirituele bewustwording, dus het zou al te zot zijn als je niet voor jezelf de kaarten mocht leggen en lezen.

Tarot lezen voor Beer

beer leest tarot
Lees voor beer!


Het is vaak wel moeilijker om voor jezelf te lezen. Omdat je tegen je eigen blinde vlekken aanloopt. Daar heb ik wat op gevonden. Wanneer ik de kaarten voor mezelf ‘moeilijk’ vind, dan doe ik net alsof de kaarten daar op tafel niet voor mij zijn maar voor iemand anders. Iemand die ik niet ken en waarvan ik niets weet. Wat zou ik die persoon vertellen aan de hand van de tarotkaarten? In het begin heb ik ook wel eens een speelgoedbeer tegenover me gezet alsof de kaarten voor ‘beer’ waren, dan had ik meer het idee dat ik tegen iemand anders zat te praten. De interpretatie opschrijven alsof het een e-mailconsult is, werkt ook goed. Bovendien heb je je uitwerking dan gelijk op papier staan voor je tarotwerk- of dagboek.


Tarotkaarten leren lezen is een kwestie van oefenen. Je kunt dat doen door een Tarot Dagkaart te trekken, een Tarotkaart voor Dankbaarheid, en ook door bijvoorbeeld een kaart te trekken die je mening verwoordt over het artikel dat je zojuist hebt gelezen.

Trek hier je tarotkaart


Meer artikelen voor Tarot Beginners >>

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00