Tarotlegpatroon Hindernissen

Tarotlezing om Hindernissen te ontdekken

tarotlezen over hindernissen met dit tarotlegpatroon

Uitgewerkt voorbeeld tarotlegpatroon Hindernissen

Vraag: Ik ben net met een nieuwe zaak gestart en wil inzicht in de hindernissen/problemen die ik kan verwachten en hoe ik deze kan omzeilen.

Getrokken kaarten (Rider-Waite):

tarot legpatroon hindernissen overwinnen voorbeeld

In het verleden ligt De Dood. Dit past uitstekend bij de vraag, want de vraagster is een geheel nieuwe richting ingeslagen met de nieuwe zaak wat niets te maken heeft met wat zij in het verleden heeft gedaan. De Dood wijst ook op angst voor het onbekende. De nieuwe zaak is voor haar onbekend terrein. Vandaar ook deze vraag.

In het heden ligt de Kelken Zes. Na jaren als secretaresse werkzaam te zijn geweest heeft de vraagster zich laten omscholen tot schoonheidsspecialiste. Dit past heel goed bij 6 bekers; een kaart die te maken heeft met jeugdherinneringen, jeugdigheid, emotionele harmonie e.d. Dat is wat ze hoopt te geven door haar werk.

De hindernis of het probleem wordt belichaamt door Pentakels Zes. Dit kan te maken hebben met problemen over hoe zij het beste haar tijd in kan delen, hoeveel te vragen voor een behandeling en of de zaak wel rendabel zal zijn.

Op 4 ligt De Hogepriester en op 5 ligt De Duivel. De Hogepriester is het advies en De Duivel de toelichting erop. De Hogepriester heeft o.a. te maken met opleiding en doorgeven van kennis. Het lijkt erop dat ze tijdens haar opleiding voldoende is voorbereid om alle problemen te kunnen overwinnen. Daarnaast zou het kunnen helpen om haar klanten goede voorlichting en informatie te geven over huidverzorging om ze aan haar te binden (De Duivel). Ook heeft de Duivel te maken met discipline. De dingen doen wanneer ze gedaan moeten worden, zaken niet laten liggen e.d.

Op de plek van de nieuwe situatie ligt de Staven Acht. Deze kaart geeft doorgaans aan dat je je geen zorgen hoeft te maken omdat alles vanzelf zal gaan.

De toekomst wordt gesymboliseerd door Het Oordeel. Deze kaart wordt veelal gezien als een positief oordeel. Het lijkt mij dus, dat wanneer zij haar werk doet zoals ze van plan was en doorgeeft wat ze geleerd heeft, mond tot mond reclame haar voldoende klanten zal bezorgen zodat de zaak rendabel kan zijn. Wat betreft de vragen over tijd en prijs, lijkt het mij dat ze daarover voldoende heeft geleerd tijdens de opleiding, zodat ook dit geen probleem zal zijn.

Meer info

Nog meer tarotlegpatronen kun je vinden op de pagina: Tarot kaart leggen

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00