Fijne Koningsdag en een Keizerlijk Tarotlegpatroon

De Tarot Keizer wenst je een fijne Koningsdag

Tarotlegpatroon gebaseerd op Tarotkaart De Keizer

Geschikt voor de vraag: 

Waar regeer ik over? Of wel, wat is er op dit moment gaande in mijn leven?

Tarotlegpatroon De KeizerDe betekenissen van de posities:

  1. De linker ram duidt op waar je op terugkijkt. (Terugblik)
  2. De rechter ram duidt op waar je naar toe kijkt of naar uitkijkt. (Vooruitblik)
  3. De kroon duidt op een boodschap van het universum. (Boodschap)
  4. De Ankh duidt op wat je leven geeft, aandacht geeft. (Aandacht)
  5. De rijksappel geeft aan waar je invloed op hebt. (Invloed)
  6. Het harnas kan duiden op wat je beschermt maar ook op iets dat je onderdrukt of verborgen houdt. (Pantser)
  7. De baard duidt op de wijsheid en/of kennis die je hebt en op dit moment kunt inzetten. (Wijsheid)

Voorbeeld Tarotlezing “Tarotkaart De Keizer”

Uiteraard heb ik deze legging voor mezelf geprobeerd om te kijken of ik het vond werken en voor mij was het baanbrekend, maar ook erg persoonlijk! Omdat ik het wel een heel belangrijk inzicht vond, heb ik besloten dit toch te delen.

Wat ik mooi vond aan deze tarotlegging, is het inzicht dat ik haalde uit waar ik op terugkijk en dat is de Toren. De Tarot Toren duidt op rampen in je leven of dat wat je als ‘rampzalig’ hebt ervaren. En dat klopt ook wel. Er is een situatie in mijn leven die door de Tarot ook als ‘Toren’ was voorspeld in mijn astrologische jaarleggingen. Ik had er geen invloed op, maar het is wel bepalend voor hoe ik mijn leven inricht.

Mijn inzicht, geput uit mijn kennis en ervaring (Koningin van Zwaarden) is dat ik ook anders naar die situatie kan kijken: alle torenelementen eruit halen en me richten op de goede en mooie kanten. Hoe je op iets terugkijkt is heel bepalend voor hoe je in je energie zit en voor wat je schept!En het lijkt soms heel logisch om terug te kijken op een ramp en het negatieve te zien, omdat het zo is. Het is een feit. Maar het is zelden het hele plaatje. Ik ben blij dat mij de ogen geopend zijn! Het Rad van Fortuin op de boodschap van het universum, sluit hier mooi op aan. Hoe je terugkijkt heb je zelf in de hand. En het is belangrijk voor toekomstige manifestaties. Ook Kelken Vier en Kelken Drie sluiten hier helemaal bij aan. En zelfs Zwaarden Aas, want ik kan kiezen waar ik mijn aandacht op richt en waarop niet.

De Dood op de kant waar ik naartoe kijk, was ook heel frappant, want ik stond op het punt naar de kerk te gaan voor de dienst van een overleden tante. Dat klopte dus heel letterlijk. Maar in het geheel van de legging, kan de Dood ook heel goed duiden op dat wat ik achter mij laat, waardoor er nieuwe mogelijkheden komen. Waar de Kelken Vier dan ook weer op duidt, want nu kan ik ze zien.

Kortom, ik vond het Tarotlegpatroon De Keizer een waardevolle legging opleveren, waar ik een voor mij heel belangrijk en bevrijdend inzicht uit heb gehaald. Vandaar dat ik de legging deel. Wellicht dat je ook een dergelijk mooi inzicht mag ervaren.

Probeer het gerust voor jezelf, en als je er niet uitkomt, kun je het Tweede Opinie Tarotconsult gebruiken om mij je vraag en getrokken kaarten voor te leggen.

Meer tarot legpatronen kun je vinden op de pagina Tarot Kaart Leggen.

Voor meer info over de Keizer:

Toelichting op de symboliek en betekenissen van tarotkaart De Keizer

Tarotkaart De Keizer kleuren

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00