Tarotlegpatroon Meerdere Opties

Al die opties tegenwoordig! Wat te kiezen? De tarot kan helpen.

Soms hebben we ineens heel veel keuzes. Een soort Kelken 7-probleem! In zo’n situatie kan het ‘Meerdere-opties-tarotlegpatroon uitkomst bieden. Wanneer je een aantal (meer dan 2) keuzemogelijkheden hebt, kun je het onderstaande legpatroon gebruiken. Maak een lijst van de keuzes die je hebt, of overweegt. Schrijf ze op en nummer alle mogelijkheden.

Trek 2 kernkaarten (posities 1 en 2)  net zoals je doet voor het Keltisch Kruis, waarbij de tweede de dwarsligger is. De eerste kaart geeft dan aan wat je wilt,  en de tweede kaart geeft aan waardoor de gewenste toestand geblokkeerd wordt.
Trek vervolgens voor iedere keuze die je hebt opgeschreven één kaart.

Heb je zes opties, dan komt het legpatroon er zo uit te zien:

Veel-Keuze-Legpatroon-Leeg

 

Voor een vriendin heb ik dit legpatroon gebruikt op een aantal opleidingen die ze overwoog.

Stel, je vraagt je af welke opleiding het beste bij je past en je de meeste toekomstmogelijkheden zal geven en je hebt een aantal mogelijkheden bedacht zoals Maatschappelijk werk, Psychologie, Personeelswerk, Opleiding Familie-opstellingen, Regressietherapie, Beroepsopleiding Tarot. We trokken (ongelovelijk maar waar!) De Zon die wordt dwarsgezeten door De Maan.

De Zon en De Maan zijn alle twee kaarten uit de Grote Arcana en dit duidt erop dat deze vraag van groot belang is voor betrokkene. De Zon geeft aan dat ze echt iets zoekt dat bij haar past, waar ze gelukkig en blij van wordt. De Maan geeft aan dat ze de neiging heeft om zich door haar diepste angsten te laten weerhouden om te bereiken wat ze graag wil.

tarotconsult opties

Vervolgens keken we naar de kaarten die iets zeggen over de verschillende opties.

Het antwoord is onmiddellijk duidelijk. Op Psychologie ligt De Geliefden. Een goede tweede keus zou een opleiding Regressietherapie zijn met Bekers 10. Haar angsten hebben te maken met het feit dat Psychologie een universitaire opleiding is en ze is bang dat dit te zwaar voor haar zal zijn naast haar werk en gezin. (Ze heeft wel voldoende vooropleiding.) Bovendien is dit de langstdurende opleiding uit het rijtje. Wel is dit de opleiding die ze het liefste zou doen en al een hele tijd overweegt! Zo kan een tarotconsult, bevestigen wat je eigenlijk diep van binnen al weet.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00