Tarotlegpatroon voor Prille Liefde

Dit tarotlegpatroon is gebaseerd op tarotkaart De Geliefden en kan gebruikt worden wanneer je net weer iemand hebt ontmoet en je gewoonweg aan de kaarten ‘moet’ vragen of hij (zij) de ware Jacob is.

De posities zijn eenvoudig:

  • Jij als je een vrouw bent. De kaart op positie 2 duidt dan op je partner
  • Jij als je een man bent. De kaart op positie 1 duidt dan op je partner
  • Dit is de kracht die jullie verbindt
  • Dit is een bedreiging of obstakel op je liefdespad

Hoe interpreteer je dit

Wanneer je helemaal verliefd bent en alles is nog pril en nieuw dan wil je misschien heel graag met de tarot kijken of hij of zij de ware is en of je met die nieuwe geliefde een lang en gelukkig leven zult hebben.

In dat geval kun je bovenstaand tarotlegpatroon gebruiken. Het eerste is om goed op te letten hoe je je voelt wanneer je de kaarten trekt! Verwacht je dat de kaarten fantastisch zullen zijn of heb je dat gevoel dat het toch wel weer niks zal worden? Of weet je eigenlijk diep van binnen al dat deze nieuwe persoon leuk is om mee te flirten, of voor de seks, maar zie je hem niet als serieuze liefdespartner voor de rest van je leven? Het kan handig zijn om even snel te noteren wat je voelt. Soms kun je dan het kaartleggen al wel achterwegen laten.

De tarotkaarten op positie 1 en 2 kunnen aangeven wat jullie gemeen hebben, wat je van elkaar kunt leren, hoe je in het leven staat of wat dan ook.

De kaarten op 3 en 4 lijken me wel duidelijk. De kaart op 3 duidt op wat jullie verbindt en op 4 wat jullie mogelijk van elkaar kan verwijderen of obstakels op het pad. Wanneer de kaart op 3 een ‘mooie’ kaart is, dan zit je goed. Als hier een negatieve kaart ligt, moet je dan de relatie maar gelijk afbreken? Kijk, dat is waarom ik vind dat je op dit soort vragen maar beter geen tarot kunt leggen.

Maar goed, je hebt de tarotkaarten al getrokken op deze nieuwe geliefde en wat nu? Ik hoop dat je hebt opgeschreven hoe je je voelt over deze relatie, toen je aan de legging begon. Geeft deze kaart je twijfels weer? Zo ja, zijn je twijfels terecht wanneer je de situatie beoordeeld in het hier en nu? Of zijn je twijfels gebaseerd op wat je hebt meegemaakt in het verleden? Of zijn het twijfels van anderen? Stel een goede vriendin heeft hem gezien en zegt: Helemaal niet mijn type! Of: Vind je niet dat hij een beetje veel drinkt?

Vergelijk dan de kaart die op positie 3 ligt met de kaart op positie 4. Dit geeft je misschien een beeld van de dynamiek in deze relatie of hoe je je nu voelt en wat je twijfels zijn, maar het hoeft niets te zeggen over het slagen van de relatie. En verder niet stressen, maar gewoon genieten.

Meer Tarotlegpatronen

Op de pagina Tarotlegpatronen kun je nog veel meer tarotlegpatronen vinden.

Je kunt ook mijn advies lezen over het leggen van tarot op gezondheidsvragen, want die informatie gaat deels ook op voor het leggen van tarot over liefde.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00