Zonsverduistering 21 augustus 2017 – Tarotlegging

De Maan verduistert de Zon

Morgen, maandag 21 augustus 2017, vindt een totale zonsverduistering plaats die alleen in een smalle band van oost naar west over de Verenigde Staten te zien zal zijn. Maar, tegenwoordig met alle moderne technologie, kun je de zonsverduistering live streamen. De maan schuift voor de zon en zo is het eventjes nacht, terwijl het dag zou moeten zijn.  Lijkt me wel even leuk.

Energetisch is een totale zon-eclips een groots moment, maar hoe en op welke manier zal voor iedereen anders zijn.
Donkere (negatieve) energie kan uitvergroot worden. Angsten kunnen uitvergroot worden. Liefde kan toenemen.

Omdat het voor iedereen anders kan zijn, heb ik me afgevraagd of ik er wel iets over wilde zeggen, want wat kan ik erover zeggen?

Gisteravond had ik de akelige ervaring dat ik ‘geraakt’ werd door een wolk van negatieve energie van iemand anders. En ineens zat mijn neus dicht, mijn oren en mijn keel. Het voelde echt heel eng. Ik heb gelijk mijn aura gereinigd en versterkt en mijn aura geïnstrueerd om negatieve energie bij de rand van mijn aura te stoppen, daar om te zetten in liefdevolle energie en terug te sturen naar de zender. Werkt voor mij.

Hoe kun je je voorbereiden om negatieve effecten te minimaliseren en maximaal gebruik te te maken van de versterking van energie?

Vraag het de Tarot!

Hieronder een tarotlegging die je kunt gebruiken om de invloed van de zonsverduistering op je eigen leven te bekijken.

Total solar eclipse tarotlegging

Je kunt beginnen met het lezen van deze legging, bij de tarotkaart op positie 4 om te kijken wat de betekenis van deze zon-eclips is voor jou. Vervolgens kun je kijken waar je nu staat, hoe je je kunt voorbereiden en wat de voorafgaande invloed is van de zon-eclips. Die invloed is voor veel mensen nu al voelbaar. Misschien heb je meer last van negatieve energieën, voel je negativiteit sterker, of je voelt je sneller paniekerig, je hebt misschien het voel dat een paniekaanval op de loer ligt, je keel voel dicht.

Positieve energieën kunnen ook sterker gevoeld worden. Je kunt dat proces een handje helpen door je op positieve dingen te richten, door bewust je aandacht te richten op alles waar je dankbaar voor bent in je leven. Doe een dansje, maak een wandeling in een park of bos en geniet van de natuur en van de weldadige energie van de bomen om je heen.

Nadat je gekeken hebt naar de aanloop tot de zon-eclipse, kun je kijken naar de kaarten op posities 5, 6 en 7 voor een vooruitblik op het effect van de zonsverduistering op jezelf. Mijn gevoel zegt mij, dat dit altijd mooi is. Het is immers kosmische energie, en het universum heeft het beste met je voor.

Heb je vragen over het bovenstaande, neem gerust contact met mij op. Heb je vragen over je legging, kom je er niet uit, dan kun je gebruik maken van het tweede-opinie-tarotconsult.

Met bovenstaande tips kun je van de eclips een fantastisch feestje maken. Hieronder nog twee oppeppende video’s, voor het geval je een oppeppertje kunt gebruiken.

Wees blij en dans!

 

De fantastische Aarde. Ongelooflijk, waanzinnig mooi!

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00