Volle Maan 29-05-18 – Cadeau van het Universum

Wensen in het licht van de Volle Maan

Deze volle maan van 29 mei 2018, voelt als een extra krachtige en bijzondere maan.Tarotkaart Staven 2 met volle maan

Mijn persoonlijke ervaring in de aanloop naar de volle maan van 29 mei is dat ik me erg heb beziggehouden met Staven Twee zaken, waaruit o.a. het Pad naar een Doel tarotlegpatroon is voortgekomen.

Wat zijn tarotkaart Staven Twee zaken?

Tarotkaart Staven Twee duidt vaak op ongeveer weten wat je wilt, maar daar toch niet goed uitvoering aan kunnen geven. Een reden kan zijn dat je je wens, zodra die komt opborrelen, snel weer terug duwt de diepte in. Een andere reden kan zijn dat je wens te vaag is.

Wanneer iemand begint met de Wet van Aantrekkingskracht, dan hebben we vaak van die wensen als ‘een leukere baan’ zonder precies te weten wat we dan precies willen. Hoe specifieker je dat kunt maken, hoe gemakkelijker je het kunt manifesteren.

Wat ik voor mezelf gemerkt heb, is dat het de laatste week of zo, veel gemakkelijker is om specifiek te zijn in mijn wensen. Ik zie nu veel scherper wat ik wil en ik ontdek ook razendsnel waar ik tegenstrijdige wensen neerzet. Je kunt dat zien als in de winkel staan en vragen om een pak wit papier om die bestelling direct weer teniet te doen door te zeggen: Nee, doe toch maar geel.  Of wacht even, misschien zou wit toch beter zijn …

De winkelmedewerker is inmiddels weggelopen om iemand anders te gaan helpen die wel weet wat hij wil.

Een pak wit papier is misschien sowieso niet specifiek genoeg, maar misschien ook wel. Wanneer ik wit papier wil, bedoel ik eigenlijk altijd zo’n pak printerpapier van 500 vel, 80 grs. Ik zie dat voor me en het universum pikt dat wel op. Net zoals het universum dus twijfels oppikt.

Wat ik ook veel sneller ‘voel’  is of ik een beperkende overtuiging heb, die de manifestatie van mijn wens in de weg kan staan.

Neem bijvoorbeeld de veel voorkomende wens om bijvoorbeeld een Maserati te bezitten. Of een Ferrari of Porsche. Ik heb die wens totaal niet, maar het is een wens die ik vaak hoor. Die wens, zo blijkt in de praktijk, manifesteert zich niet gemakkelijk. Waarschijnlijk omdat veel mensen die wens toch lichtelijk belachelijk en onrealistisch vinden voor zichzelf. Er komt nogal wat bij kijken. Een garage bijvoorbeeld, een duurdere verzekering die je niet wilt betalen, een zelfbeeld dat je niet hebt of niet wilt hebben. Je wilt zo’n auto eigenlijk helemaal niet, maar je wilt er wel een keer in rijden. Huur zo’n ding voor een dag en je kunt die wens van je lijstje afstrepen. Of, als je echt een Maserati wilt, werk aan alle andere elementen die erbij komen kijken, om een Maserati-bezitter te worden en zijn.

Ook visualiseren is op dit moment een makkie. Ik schrijf dat allemaal toe aan de kracht van de volle maan van vannacht.

Wellicht gaat dit ook voor jou op en als dat zo is, maak er dan gebruik van! Schrijf je wensen op en maak ze specifiek. Zie het voor je. Voel hoe je je voelt als die wens zich gemanifesteerd heeft. En laat het los. Dat wil zeggen ga er niet over piekeren. Als je online ergens besteld hebt, ga je er ook vanuit dat die bestelling wel geleverd zal worden. Krijg je de neiging om je bestelling te wijzigen, dat is dat een duidelijke aanwijzing dat je nog niet klaar bent met bedenken wat je werkelijk wilt.

Het manifestatieproces

Volgens mij is manifestatie van wensen het gemakkelijkst wanneer je er zelf helemaal achter staat, wanneer het werkelijk voelt en er geen tegenspraak is. Dit sluit aan op wat ik heb beschreven in Tangled, Wet van Aantrekking en Tarot. Lees het stuk over Flyns stappenplan. Hij zet zijn intentie neer, het maakt hem blij en hij wordt niet tegengesproken.

Tip voor deze volle maan

Schrijf je wensen op en onderzoek die. Wil je het echt? Wat wil je precies! Maak het specifiek en laat de Maan of het Universum de rest doen. Dat wil niet zeggen dat je verder niks hoeft te doen. Maar met een specifieke wens die haalbaar en ‘juist’ voelt voor jou, zal het universum je vanzelf stapjes aanreiken die je dichter bij je doel brengen. De energie van deze maan houdt nog twee weken stand, dus je hebt lekker de tijd om te werken aan je wensenpakket. Daarna kun je uiteraard nog steeds wensen, maar nu is het lekker gemakkelijk om je intentie specifiek te maken en te visualiseren. Misschien blijft dat wel zo. Ik zet het neer als één van mijn intenties vanavond.

Tarotlegpatroon – haken en ogen

Als je een wens hebt ‘gevoeld’ en het voelt goed, dan is het goed. Twijfel je, dan is daar meestal een reden voor. Trek gewoon 1, 2 of 3 tarotkaarten om de reden voor die twijfel, de haken en ogen, te achterhalen. Of trek een Pandora-kaart. Pandora-kaarten kunnen je veel inzicht geven in tegenspraak (een beperkende overtuiging) vanuit je onderbewuste.

je kunt bijvoorbeeld één tarotkaart trekken op de vraag: “Waarom voelt het nog niet goed?”

Of twee kaarten met de vraag “Wat is het conflict waarom dit nog niet goed voelt?” De eerste kaart toont je wens en de tweede kaart duidt op het conflict.

Of je trekt drie tarotkaarten. Je kunt die interpreteren als een verhaal, een geschiedenis die begint in het verleden (oorsprong), en wat er nu gaande is (heden) en hoe de wens zich zal ontwikkelen (toekomst). Heb je een mooi rijtje kaarten, dan heb je waarschijnlijk een heldere intentie neergezet waarmee het universum aan de slag kan. Heb je in het verleden of de toekomst tegenstrijdige kaarten, dan is er waarschijnlijk nog een conflict. Als je die niet kunt opmaken uit de kaarten, trek dan een Duiveltje.


Trek een tarotkaart

Eén tarotkaart

tarotkaart rad weet raad

Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder.

Conflict

Rider Waite Tarotkaart Staven Twee

Twee tarotkaarten waarom het nog niet goed voelt.

Drie tarotkaarten

tarotkaart staven 3 online tarotcursus
Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder.


Trek een Pandora Kaart

Denk aan je vraag en klik dan op de knop hieronder.

Voor mij voelt deze maan als een cadeautje van het universum dat ik dankbaar in ontvangst neem.

Geniet ervan!

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00