De Vos – Magiër uit de Animal Totem Tarot

Tarotkaart De Magiër (de Vos) – vertaling

“Als het lijkt alsof er niets voor je beschikbaar is, kijk dan nog eens. Breid je bewustzijn verder uit dan wat je kunt zien, voelen en aanraken. Stop met praten en luister. Er is een onderstroom van overvloed die door alles en iedereen stroomt. Maar soms moet je stoppen met wat je aan het doen bent om echt gebruik te kunnen maken van de magie die om je heen aanwezig is.” – Bericht van de Vos

Hoe de buitenwereld er ook uitziet, zowel de vos als de Magiër weten dat er meer voor hen beschikbaar is vanuit de wereld waarin ze leven dan wat het fysieke oog kan zien. In de diepe winterbossen lijkt er maar heel weinig te zijn om een ​​volwassen vos te voeden. Toch is het wat niet kan worden gezien dat de hongerige Vos voedt. Door gebruik te maken van zijn uitgebreide zintuigen, kan de vos bewegingen onder de dikke laag sneeuw horen. Met één snelle beweging kan hij zichzelf in de lucht voortstuwen. Als hij landt heeft hij een lekker hapje te pakken, vers van onder de sneeuw. De tovenaar verfijnt altijd de gereedschappen en dorpels die hij al had. Hij weet hoe belangrijk het is om zijn magie te blijven polijsten. Net als de vos weet de tovenaar dat de echte magie in het ongeziene gebeurt – net als het trekken van een konijn uit een hoed.

Bedrijf en carrière

De Vos herinnert je eraan dat je het soms simpel moet houden. Het kan heel gemakkelijk zijn om dingen eenvoudig te houden. Het kan heel gemakkelijk zijn om verblind te worden door nieuwe, flitsende manieren van marketing en we weten allemaal dat sociale media een echte valstrik kan zijn voor de ongetrainde ondernemer. Maar weet dit: wat je momenteel hebt, is alles wat je nodig hebt om nu magie in je bedrijf te laten gebeuren.

Familie en relaties

De echte les van de Vos is om te stoppen met praten. Je kunt problemen niet oplossen door lawaai te maken. Nu moet je stil zijn en luisteren. Luister met elke vezel van je wezen, en niet alleen met je oren. Luister echt naar de woorden van de mensen om je heen. Voel ze terwijl ze tegen je praten en laat deze geluiden door je hele lichaam trillen. Dan, en alleen dan, zul je echt weten wat er van je wordt gevraagd.

Gezondheid

Bij De Magiër draait alles om het creëren van magie, en nu moet je diep graven en je eigen magie creëren. Dit zou een goed moment zijn om je eigen konijn uit een hoed te toveren. Jij weet ook precies hoe je het moet doen; je hebt het gewoon uitgesteld, in de hoop dat iemand anders je zou redden. Dat gaat niet gebeuren en de Vos herinnert je eraan dat je alles bent dat je hebt.

Journal suggesties

  • Welke vaardigheden heb je nodig om te finetunen en aan te scherpen?
  • Hoe houd je al je magisch gemanifesteerde doelen bij?
  • Wat zou je doen als je je eigen toverstaf had?
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00