De vuurvlieg – Staven Aas uit de Animal Totem Tarot

Tarotkaart staven Aas (Vuurvlieg) – vertaling

“Kun je mijn signalen lezen? Kun je de boodschap ontcijferen die ik je stuur? Ik weet dat niet iedereen in staat zal zijn om de boodschap te ontcijferen die ik de duisternis instuur. Maar ik denk dat als je heel, heel hard je best doet, je in staat bent om het uit te zoeken. Mijn boodschap is er een die niet kan worden begrepen met je verstand, maar alleen met je hart. Want als ik spreek, doe ik het met de taal van mijn hartsverlangen. Laten we eens kijken of je verlangens overeenkomen met het licht dat ik je aanbied.” – Bericht van de Vuurvlieg.

animal totel tarot vuurvlieg glimworm staven aas

Overdag lijkt de vuurvlieg veel op elke ander insect. In het licht van de zon valt hij weg en wordt gemakkelijk over het hoofd gezien. Maar als de avond valt, schijnt zijn kleine lichaam zo helder dat het onmogelijk is om het te missen. Zie je, de Vuurvlieg heeft het contrast nodig om te schitteren. In feite is het dit contrast dat de perfecte omgeving creëert voor dit lid van de keverfamilie om zijn uniekheid aan de wereld te tonen. Dit licht dat de vuurvlieg produceert, is eigenlijk voor paringsdoeleinden, wat betekent dat ze schijnen om dat naar zich toe te trekken wat het brandende verlangen in hen zal vervullen. De Aas van Staven wil dat je begrijpt dat ook jij het juiste soort contrast moet zoeken om je licht te laten schijnen. In de snelle, luidruchtige wereld van vandaag kan het gemakkelijk zijn om te worden aangezien als slechts een van de menigte. Maar je bent zoveel meer. Binnenin jou brandt de Aas van Staven met een intense energie.

Je hoeft alleen maar de juiste plek te vinden om jouw unieke geschenken te presenteren.

Bedrijf en carrière

De Staven Aas wil dat je je innerlijke licht laat stralen. Het wil dat je erop vertrouwt dat de omstandigheden geschikt zijn om een ​​podium te zoeken waarop je kunt laten zien wat je de wereld te bieden hebt. Dit is het moment om je unieke geschenken te onthullen. Wacht niet langer: handel nu.

Familie en relaties

Mannelijke vuurvliegjes lijken vaak stunts in de lucht uit te voeren, maar in werkelijkheid zenden ze S.O.S-liefdessignalen uit. Het is waar: hun patroonsprongen zijn complexe codes en kunnen alleen worden gelezen door hun perfecte partner. Dat klinkt als een ingewikkelde manier om een ​​partner te vinden! Maar in werkelijkheid doe jij hetzelfde. Je stuurt een bepaalde code uit en alleen degenen die het echt begrijpen zullen reageren. Dus krijg je de reactie die je wilt of moet je aan je liefdessignalen werken?

Gezondheid

De vuurvlieg is niet wat je een moedig insect zou noemen; hij doet gewoon waarvoor hij gemaakt is. Hij straalt wanneer hij kan en hij verdwijnt in de menigte wanneer het moet. Hier is het belangrijkste: hij probeert nooit in slechts één staat te blijven. Hij weet dat hij met de stroom mee moet; het is gewoon de manier van de wereld. Hij kan overdag niet schijnen, dus waarom zijn energie verspillen? Neem deze les ter harte en verspil je energie niet aan hardnekkige gedragspatronen.

Journal suggesties:

  • Wat onderscheidt jou van de mensen om je heen?
  • Weet je wat je ware hartenwens is?
  • Waar kun jij je licht het helderst laten schijnen?
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00