Huisvrouwen Tarot De Dwaas

De ongecoördineerde, dwaze huisvrouw

De Dwaas - Huisvrouwen Tarot

De Dwaas: Verwarring, besluiteloosheid, begin van een reis
De dwaas vertegenwoordigt onze heldin, de pasgetrouwde huisvrouw. Ze moet vanochtend verward en besluiteloos zijn geweest, want haar schoenen, hoewel prachtig, passen niet bij haar rok, die niet past bij haar blouse, die niet past bij haar mooie hoed, die bovenop haar mooie hoofd prijkt. Was er maar een toverdrank in dat tasje van haar – maar nee, het bevat alleen opgedroogde foundation en een geladderde panty uit vervlogen tijden. Wat kan ze doen? Op zoektocht gaan naar goed ouderwets advies natuurlijk.

Uit Housewives Tarot Boekje

Ik zie hier een vrolijke dame, met een geinig rokje aan, leuke schoenen. De uitdrukking ‘in de zevende hemel’ komt bij me op, omdat ze in de lucht loopt. Haar tas lijkt van alles te bevatten, ze heeft veel dingen bij zich. Ze ziet eruit als een drukke dame, die veel te doen heeft. Ze is op weg ergens naartoe en heeft er zin in. De veer op haar hoed vind ik ook koddig en draagt bij aan de speelsheid van deze kaart. Zo komt het op mij over.

Het idee dat de kledingstukken niet bij elkaar passen, was mij niet zo opgevallen. Tegenwoordig trek je aan waar je zin in hebt en alles mag en kan.

Een ander interessant punt is dat deze dame pas getrouwd is. Het is misschien wel chaos; het huishouden heeft ze nog geen kaas van gegeten, maar ze is wel gelukkig. Het is nieuw, spannend, uitdagend. De seks is super. Ook al is het chaos en veel te doen en te leren. Ze heeft zin en plezier in het leven.

Eigen ervaring met deze kaart: Dat ongecoördineerde van de kleding is wel bij mij blijven hangen. Ik trok deze kaart op een dag dat ik echt het gevoel had dat er zoveel om mijn bord lag, dat ik niet meer wist waar ik zou beginnen en ook het gevoel had dat het toch allemaal geen zoden aan de dijk zou zetten, want het was gewoon teveel. Ik had dat gevoel al een tijdje. Er komt dan ook niks meer uit mijn handen. Door het trekken van deze Dwaas maar weer aan het lijstjes maken geslagen, om van dat ‘ongecoördineerde’ af te komen. Lijstjes scheppen ruimte in mijn hoofd. Dan besluit ik wat prioriteit heeft en ga ik meestal iets anders doen. Zo blijft het chaos en dat is heel Dwaas. Ik zie dat nu heel scherp. En dat is het effect dat de Housewives Tarot op mij heeft. Het komt binnen!

De Huisvrouwen Tarot is geen spirituele Tarot. Deze tarotkaarten duiden op eenvoudige, alledaagse gebeurtenissen en de betekenissen zijn daarom gemakkelijk te pakken.

Lees ook het vervolg bij De Magiër uit deze Tarot, want ineens heb ik een manier gevonden hoe ik snel, gemakkelijk en zonder weerstand, de ‘meest verschrikkelijke’ taken van mijn to-do lijst weet te doen.

Zelf de kracht van de Huisvrouwen Tarot ervaren? Dat kan. Bedenk eerst waarom je de kaart trekt. Heb je een vraag waar je antwoord op wilt, of is dit je dagkaart of dankbaarheidskaart? Klik dan op de knop hieronder.

buttontrekhuisvrouwkaart

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00