Shadowscapes Tarot De Duivel

Hoe je de gevangenschap van de Duivel kunt doorbreken

tarotkaarten shadowscapes duivel

Verhaal

Ze voelt de muren op zich afkomen, zich niet bewust van het feit dat ze niet volledig omgeven is- naar beide kanten ligt de wereld wijd open! De hemelen brullen liederen van schoonheid en vrijheid, maar ze buigt haar hoofd naar beneden om angst te verbergen, gebonden binnen de muren en boeien, al is het slechts een dunne draad die haar bindt, rood als het bloed van haar hart, en de sleutel is zo dichtbij, zo dichtbij.

Kijk omhoog! wil je haar toeroepen. Hef je ogen op en kijk rond!

Maar haar oren zijn doof voor elke stem, maar dat van de duivel. Het enige dat ze hoort en voelt is de duivel die boven haar danst, haar opdrijft, haar naar beneden drukt. Tik tik tik gaat het dansen van zijn hoeven in een vrolijk, spottend ritme. Tik tik tik in de verleidelijke patronen van beknelling van hen die van goede wil zijn (toevoeging NW: gedwee/volgzaam). Tik tik tik danst hij, en hij lacht in de wetenschap dat het zo gemakkelijk is een levende geest gevangen te houden.

Kijk omhoog! De zachte stem doorboort de stenen en sijpelt omhoog in haar lichaam en zij reikt naar buiten.

Betekenis

Het verliezen van de onafhankelijkheid, verslaving en slavernij, gevangen in het materiële rijk, onmatigheid, kiezen om in het donker te blijven, genot, lust en verlangen. Overkomen worden door een gevoel van hopeloosheid waardoor mogelijkheden beperkt worden. De Duivel bespeelt uw verlangens met een meesterlijke aanraking. Ontsnap uit snaren van de poppenspeler door verder te kijken dan de materiële blokkades en verleidingen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00