De overvloed van de Shadowscapes Tarot Keizerin

Vlinders dansen voor de Tarot Keizerin en brengen haar geschenken

tarot shadowscapes keizerin

Het verhaal

“Lady-Moeder!” roepen de fladderende zielen. “Wij brengen u geschenken.” Ze vliegen vlakbij de keizerin en dansen in de lucht. Zij schilderen gesynchroniseerde caleidoscopische choreografieën om de keizerin te plezieren, en zij glimlacht terwijl ze die in zich opneemt. Haar geest en haar gedachten zijn de dirigent van deze visuele symfonie (je wereld, je omstandigheden).
Zachtjes, leggen de zielen een kroon gevlochten van de eerste knoppen van de lente over haar voorhoofd. “Jasmijn en lelietje van dalen hebben hun eerste knoppen voor uw kroon gedoneerd,” zuchten de geesten. “De Appelboom Man heeft u zijn fruit geschonken en de Lady van het Veld haar granen.” Deze leggen zij in haar mand.
Met een plotselinge doch vloeiende beweging dwarrelen de geesten naar elkaar toe om dan weer uit elkaar te vliegen in een explosie van licht en muziek. ‘Vaarwel, lieve dame!” roepen zij.

Betekenis

Creativiteit, gulheid, geduld, liefde. De keizerin gaat over overvloed, het ervaren van de zintuigen en het omarmen van de natuur. Ze is een schepper. Zij is de Moeder, vruchtbaar en voedend. Als een kind geklemd tegen haar lichaam, houdt ze een mand met de overvloed van de aarde: vruchten en tarweschoven en glorieuze bloemen. Zij is de oer-essentie en de belichaming van het leven en is diep verbonden met de natuur. Zij is gekroond met klimop en haar kleding heeft de kleuren van de wereld om haar heen.

Bij deze kaart heb ik ook maar het verhaal vertaald, voornamelijk vanwege de belangrijke zin over de scheppende werking van de geest en gedachten van de keizerin. In de betekenis wordt ook nog een keer benadrukt dat zij een schepper is. En wij zijn dat ook. Onze gedachten brengen in overvloed voort waar wij aan denken!

Vlinders duiden symbolisch gezien op herboren worden, maar ook op de juiste gedachten van blijheid en dankbaarheid. Dit benadrukt extra dat onze gedachten onze ervaringen hier op aarde beïnvloeden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00