Shadowscapes Tarot Staven Zes

Tarotkaart Staven Zes – De overwinning is zeker!

shadowscapes tarotkaart staven 6 je machtig en krachtig voelen

Staven Zes laat een man zien die op een stenen leeuw staat, symbool van koningen en keizers. Zelfs de leeuw buigt zijn hoofd voor deze overwinnaar. De afgebeelde persoon houdt triomfantelijk de lauwerkrans omhoog. Hij heeft alle hindernissen (zie staven 5) overwonnen en staat nu bovenaan. Hij heeft zijn doel (of subdoel) bereikt. Eigenlijk was het nog heel gemakkelijk ook, want geen enkele uitdager was zijn gelijke, laat staan beter!

Deze kaart wijst er verder op dat hij zeker is van zijn eigen krachten en kunnen, trots en arrogant en zeker dat niemand zijn gelijke is in macht.

Als waarschuwing wordt gegeven dat hij op moet passen niet ten prooi te vallen aan overmoed of lusteloosheid die onbetwiste overwinning kunnen brengen, en zichzelf niet moet verliezen in zelfingenomenheid.

Als je deze kaart trekt in een legging, is het van belang te kijken op welke positie deze kaart ligt. Ligt de kaart in het verleden, dan is de kans groot dat deze kaart verwijst naar een behaalde overwinning. Ligt de kaart in het heden of de toekomst, en maak je je zorgen of je het allemaal wel gaat redden, dan is de meest waarschijnlijke betekenis dat je alle uitdagingen de baas kunt en je doel zult bereiken. Voor de toekomst is het mogelijk dat de waarschuwing van belang is, en dat je moet oppassen voor overmoedigheid. Tot nu toe ging het je allemaal gemakkelijk af, maar laat de aandacht niet verslappen. Je kunt je hierbij voorstellen dat je een studie volgt en je hoefde nauwelijks te studeren voor goede resultaten. In de toekomst zijn nog steeds goede resultaten mogelijk, maar wellicht moet je er dan wat meer voor doen, maar zeker niet minder.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00