Shadowscapes Tarot Staven Vier

Tarotkaart Staven Vier – geen staven maar hoornen

shadowscapes tarot staven vier

De Shadowscapes Tarot blijft verrassen. Op de Staven Vier zien we eenhoorns, en hun hoornen doen dienst als de staven. Stephanie zegt over deze kaart dat het voorjaar is gekomen, het is tijd voor feest na een aanvangssucces, maar het vuur moet gestookt blijven voor de voortgang, dus het is niet de tijd om op je lauweren te gaan rusten.

De Eenhoorns draven hard en gaan steeds harder tot ze van de grond loskomen en de lucht in gaan. Dit geeft aan dat een idee, een plan of project in de lift zit,

Staven vier vraagt om een viering. Er is harmonie en vrede, maar eenmaal bereikt moet deze rijkdom, vooruitgang, wel onderhouden worden. Dus neem even de tijd om te genieten van wat er al bereikt is en ga dan weer verder.

Het is ook belangrijk op dit punt om voorbij je huidige grenzen te gaan, omarm de vrijheid die wordt aangeboden.

In principe komt deze betekenis overeen met de Staven Vier van Waite. Wat ik aardig vind, is het aspect dat een idee/plan/project in de lift zit. Er is een voorwaartse energie waar je gebruik van kunt maken om het idee/plan/project af te ronden. Bij Waite staat het aspect van vieren dat de oogst binnen is, meer op de voorgrond.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00