Shadowscapes Tarot – Page van Kelken

Tarotkaart Page van Kelken – droomt

shadowscapes tarotkaart page van kelken

Uit het boek

Ze duikt naar beneden door de golven, op zoek naar een rustige plek om alleen te zijn om haar gedachten te overdenken. Zij brengt een Kelk met zich mee. Het bruist van de gevangen essentie van zonlicht van de wereld, zo hoog boven haar eigen wereld. Het bevat de kleine vonken en flitsen die naar beneden zijn gezonken, naar de zeebodem in kleine gouden munten of in de verdwaalde stralen van zonlicht die erin geslaagd zijn om de diepte te doorboren. Dat alles is gedistilleerd tot de kostbare inhoud die zij in haar handen houdt.

Ze tilt de beker op naar onder haar gezicht, voelt dat herinnerde warmte van kus van de zon op de golven. De warmte straalt spiraalsgewijs naar buiten door het water met armen van vrede en rust. De straling ontsteekt haar gedachten en haar verbeelding. Ze voelt dat haar geest dwaalt, en haar visie vult zich met dromen van het fantastische.

De Page van Kelken is sentimenteel. Ze is een echte romanticus in hart en nieren, en in een wereld die gevuld is met zoveel lawaai en de drukte, verlangt ze naar tijd en ruimte om gewoon te ademen en om de overvloedige geneugten ten volle te kunnen ervaren. Ze luistert naar de zachte stem van diep vanbinnen, die spreekt met begrip en intuïtie en ze verlangt ernaar om te geloven in het onmogelijke.

Conclusie

De Shadowscapes Page van Kelken heeft tijd alleen nodig om tot rust te komen en haar fantasie de vrije loop te laten. Zij is een dromer, geen doener. Trek je deze kaart dan kan het aspect van dromen erg belangrijk zijn. Vaak nemen we in de drukte van alle dag niet de tijd om te mediteren en om te voelen wat we werkelijk verlangen. We zijn gehaast en druk en nemen snel beslissingen, zonder eerst echt te voelen wat we willen, wensen en eigenlijk nodig hebben. Dit is een mooie toevoeging op de standaard betekenissen zoals beschreven bij de Rider Waite tarotkaart Page (schildknaap) van Kelken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00