Shadowscapes Tarot – Kelken Tien

Tarotkaart Kelken Tien straalt ultiem geluk uit

shadowscapes kelken tien

Uit het boek

Het water wervelt rond hen tweeën. De toppen van de golven zijn gekust door de zon, het water is warm en uitnodigend. Ze drijven in die vloeibare omhelzing, gedragen door een lichtheid die brandt in hun hart. Net als twee mini-zonnen, gevangen in elkaars zwaartekracht, cirkelen zij om elkaar heen. De wereld buiten houdt op te bestaan met deze verwezenlijking van hun hartsverlangen. Ze hebben niet nodig. Ze hebben geen anderen nodig om dit moment compleet te maken, maar er is toch een tussen hen twee en de omringende levende wezens.

De school vissen veroorzaakt een maalstroom van bubbels die schuimt in een duizelingwekkende werveling rond hun verstrengelde ledematen. Hun vreugde straalt naar buiten als een lichtgevende, en beschermende beschutting. Vissen zijn symbolen van overvloed en welvaart. Ze snijden door de azuurblauwe diepten, en hun schubben schitteren als glimmers van levend goud. Dit moment van gelukzaligheid van schijnbaar eeuwige en uiteindelijke tevredenheid is echt, maar het moet worden gekoesterd en gevoed, anders kan het gemakkelijk wegglijden in de diepten van de oceaan, zoals een verspreide school vissen.

Kelken Tien duidt op de definitieve verworvenheid van rust en vrede. Succes en geluk zijn eindelijk toegekend – een allesomvattende emotionele tevredenheid, niet alleen een fysiek of materieel plezier. Gezinsondersteuning en -banden zijn belangrijk om van de zegeningen van het leven te kunnen genieten.

Conclusie

Wat kan ik zeggen, de betekenis sluit precies aan bij de Rider Waite tarotkaart Kelken Tien. Het enige is dat de gezinsondersteuning en familieband bij Rider Waite zichtbaar is en op de Shadowscapes Kelken Tien niet.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00