Shadowscapes Tarot – Kelken Negen

Kelken Negen – wensvervulling

kelken negen 9 shadowscapes tarot

Uit het boek

Alles wat het hart begeert is binnen handbereik, aan zijn vingertoppen, wervelend zoals de rijke, gouden tinten van de enorme school vissen. Ze tuimelen en snijden door de golven in een hectische boog en onwillekeurige spiersamentrekkingen van uitbundigheid, totdat de dichtheid van de lichamen zelfs het water uit de ruimte perst.

Er is een sensueel genot in de strakke vormen die langs zijn huid glijden. Ze zingen met een vreugde van het leven en de overvloed die voor het oprapen ligt voor degenen die er naar uitreiken. De wereld biedt een offer van plezier aan, bedwelmend in haar schoonheid. De werveling van de school vissen is sierlijk zoals ze door het water draaien als één organisme, in plaats van honderden ongelijksoortige wezens. Ze zwemmen met zo’n harmonie dat het voelt als een gechoreografeerde dans.

Vissen zijn symbool voor gezondheid, welvaart en geluk. Kelken Negen lokt met het plezier van de zintuigen, tevredenheid en wensvervulling. De toekomst is verzekerd en er is overvloed aan de horizon.

Conclusie

De Rider Waite tarotkaart Kelken Negen duidt op tevredenheid over wat gedaan is, over wat afgerond is. De Shadowscapes Kelken Negen duidt meer op de overvloed binnen handbereik. Je hoeft er alleen je hand naar uit te strekken om het te kunnen grijpen.

Wat kan ik zeggen? Prachtig vooruitzichten!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00