Waarom Huna?

Huna, Wet van Aantrekking en Tarot

In al mijn mondelinge cursussen heb ik altijd mijn kennis en ervaringen met Huna gedeeld. Gewoon, omdat Huna ontzettend praktisch is in het dagelijks leven. Wat ontbrak was een overzicht, het gehele plaatje, van wat Huna nu eigenlijk is, de grondbeginselen en wat je er zoal mee kunt. Daarom heb ik deze cursus geschreven. Huna betekent geheim en vóór The Secret van Rhonda Byrne, was er al Huna. Huna geeft mij een kader waardoor ik De Wet van Aantrekking beter kan begrijpen en beter kan toepassen.

Daarnaast heeft Huna een superhandige techniek, namelijk De Dynamind Techniek, die je kunt gebruiken om nieuwe, gewenste overtuigingen in je systeem te zetten. Dus om de ongewenste gedachten mee te overschrijven.

Wat heeft dit met Tarot te maken? Niets en alles. Door het leggen van tarotkaarten, kom je vaak problemen tegen, zoals beperkende overtuigingen die je niet kunt oplossen met Tarot, maar alleen kunt signaleren. Wat ik dan wil, is een oplossing. In deze sectie kun je de probleemoplossende hulpmiddelen vinden die ik waardevol vind en gebruik.

Huna van Serge Kahili King is gebaseerd op het driedelige zelf, de zeven Huna Principes en de vier werelden. Inzicht in deze ideeën vind ik waardevol voor het dagelijks leven. Daarbij is het de ondergrond voor de Dynamind Techniek, en voor bijvoorbeeld de Aloha techniek die handig is om relaties te verbeteren, ook de relatie met jezelf. Ook voor andere oefeningen en technieken is deze achtergrondinformatie over Huna handig.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00