Dynamind video’s

Leer Dynamind van Serge Kahili King

Het is verstandig om eerst de Dynamind Handleiding te lezen, dan de video’s te bekijken en vervolgens aan de hand van de handleiding te gaan oefenen. Dynamind is een krachtige techniek om pijn te bestrijden, maar ook om op eenvoudige wijze van beperkende overtuigingen af te komen.

Het nadeel van Dynamind is dat het eenvoudig is, dat je het gratis kunt leren en het risico bestaat dat je onderbewuste denkt dat het niks waard is.

Denk dan aan de lijfspreuk van Herman Boerhaave (1668-1738 – arts, anatoom, botanicus, scheikundige en onderzoeker):

“Eenvoud is het kenmerk van het ware.”

Hoe weet je of je een overtuiging hebt? Door te spiertesten. Je kunt beginnen met te testen of je de overtuiging hebt: Het is gratis, dus niks waard. Of: Iets dat zo eenvoudig is, kan niet werken. Test je daar sterk/waar op, dan kun je daarmee beginnen.

De video’s zijn niet van denderende kwaliteit, maar het scheelt wel om Dynamind een keer gezien te hebben. Ik vind vooral het geluid van de wind op de achtergrond heel vervelend. Je kunt de Engelse ondertiteling aanzetten. Mij helpt dat om te verstaan wat hij zegt. Je kunt ook gelijk de ondertiteling op vertalen naar het Nederlands zetten. Net wat je wilt.

Dit is een nieuwere versie en het geluid is beter. Enjoy!

Dynamind Deel 1

Dynamind Deel 2

Dynamind Deel 3

Heb je vragen over Dynamind, aarzel niet om mij een mailtje te sturen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00