Tarotlegpatroon De Brug

De Tarot Brug – leg hem iedere maand

In het kader van de komende volle maan en gewoon omdat het leuk is om een ander legpatroon te proberen, heb ik gekozen voor Tarotlegpatroon De Brug van littleredtarot.com. Deze tarotlegging kun je op ieder moment doen als je wilt weten waar je staat, waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat. Het is even een pas op de plaats en je kunt tegelijkertijd bepalen waar je naartoe gaat en of je dat wel wilt. Bijsturen kan altijd, de toekomst ligt niet vast. Je toekomst wordt bepaald door je gedachten, gevoelens en handelingen in het heden.  

Trek online je tarotkaarten voor de Brug tarot Spread
Je kunt nu met ons speciale Sint/Kerst/Brug Tarotprogramma je kaarten voor de Brug Tarotlegging online trekken!

Super Bloedmaan en maansverduistering 26 mei 2021

Het belang van de komende volle maan is dat het een maan is die je de weg naar voorspoed en overvloed kan wijzen, maar tegelijkertijd onwijs negatief kan zijn in de zin dat mensen die toch al liegen en bedriegen, nog wat meer liegen en bedriegen. Mensen die vooral negatief gestemd zijn, doen daar een schep bovenop.

Daarbij gaat Mercurius retrograde lopen vanaf 25 mei, wat vaak een negatieve invloed heeft op communicatie, technologie en dat soort zaken. Waarbij we dan weer kunnen klagen over hoe het verkeer vastloopt, technische dingen het laten afweten (geluid en beeld op evenementen bijv.) en meer van dat soort ongein. Zelf heb ik zoiets van wees goed voorbereid en ga verder met de stroom mee. Het zijn van die dingen die gebeuren met Mercurius retrograde, maak je er niet druk om want het is zinloos.

Blijf in Balans

Mijn andere advies is om niet mee te gaan in de negativiteit van anderen, zodat je hoog in je energie kan blijven. Zie je op sociale media allerlei onzin voorbijkomen, laat het gaan. Besteed er geen aandacht aan, ga je niet ergeren, reageer er niet op. Laat het nieuws links liggen als het je uit je evenwicht haalt. In balans blijven is belangrijk, want je hebt dan het minste last van vervelende planeet- en maanstanden. Bovendien, activeer je door hoog in je energie te zitten, de positieve, overvloedige kant van Jupiter!

De Brug Tarotlegging lijkt mij uitermate geschikt zo rondom deze volle maan. Het aardige is dat je hem gerust iedere maand kunt doen om je voortgang door het jaar heen te meten of bij te houden, kijken of je wel de goede kant opgaat enzovoort. Volgens mij kan zo’n regelmatige tarotlezing bijdragen aan enorme groei op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en voorspoed.

Tarotlegpatroon De Brug

Coach jezelf met het tarotlegpatroon de Brug
Tarotlegpatroon De Brug
  • De eerste kaart leg je midden op de brug. Dat is waar je nu staat.
  • De tweede kaart duidt op waar je vandaan komt.
  • De derde kaart laat zien welke lessen je onderweg bent tegengekomen. Dit is een goed moment om te bepalen of je die lessen ook werkelijk ‘geleerd’ hebt.
  • Positie 4 duidt op de rivier die onder de brug stroomt. Dit duidt op onbewuste invloeden. Je hebt nu de kans om je daar bewust van te worden.
  • Positie 5 is de volgende stap op weg naar de overkant. Dit is je focus voor de korte termijn.
  • Positie 6 is de overkant en duidt op waar je naar toe op weg bent. Meestal is dit een specifiek doel.
  • En 7 is de ster die je de weg wijst, je kompas en bron van steun.

Voorbeeld De Brug Tarotlezing

Voorbeeld Tarotconsult met het legpatroon De Brug
Een Brug tarotlezing

Ik vind het een lastige legging met Kracht op wat ik achterlaat, de Toren op korte termijn doel en Het Oordeel op mijn specifieke doel. De kaart waar ik me op ga richten is Staven 4! Feest en goed plan dat uitgevoerd kan worden.

Op positie 1, waar ik sta, ligt tarotkaart de Ridder van Staven. Dit is een enthousiaste ridder met passie voor zijn doel. Zo voel ik me wel en ik heb ook een heel vast omlijnd en stevig plan voor de toekomst. Ik heb alleen heel veel last van uitstelgedrag.

Positie 2: Wat ik achter me heb gelaten is tarotkaart De Kracht. In eerste instantie weet niet goed wat ik hiermee aan moet. Dat ik Kracht achter me heb gelaten, leek mij niet positief. Maar ik heb mijn mantelzorg taak afgerond en achter me gelaten. Ik ben ook klaar met mijn tijd weggeven aan mensen die steeds weer hun negatieve verhaal willen vertellen (dagelijks, uren lang!), maar niet geholpen willen worden. Dit sluit aan bij mijn Zwaarden Vijf doorbraak.

Op positie 3 ligt Kelken Acht. Deze tarotkaart heeft te maken met een les of lessen die ik heb geleerd of aan het leren ben. Dit is de kaart van het donkere bomenbos (onbekend terrein) intrekken om vervulling te vinden. Eén van de lessen die hier goed bij aansluit is dat het OK is om dingen niet af te maken. Je onderzoekt of je iets leuk of niet leuk vindt door het te doen. Als het dan toch niet je ding blijkt te zijn, dan kun je het beter achter je laten en iets anders proberen (testen).

Dat idee van testen sluit mooi aan bij Designing your Life, maar ook bij wat Ali Abdaal zegt in onderstaande video. Ik vond het in zijn geheel een interessante video, maar wat mij vooral aansprak was zijn opmerking rond 12.20 minuten in de video, dat er “duizenden studies zijn die aangeven dat we heel, heel erg slecht zijn in het weten wat we willen.” En je zou kunnen denken dat een bepaald ding precies is wat je wilt, maar je weet het niet tot je het werkelijk een tijdje gedaan hebt.

Ik heb altijd gedacht dat ik iets moest kiezen en dat ik achter die keuze moet blijven staan anders krijg je het verwijt dat je niets afmaakt. En dat voelde als een persoonlijk falen op twee vlakken. Blijkbaar was niet weten wat ik wil een falen en afhaken als iets toch niet was wat ik wilde was mijn tweede falen. Maar het is dus normaal niet te weten wat je wilt en testen/uitproberen is de oplossing en als je dan besluit dat het niet is wat je wilt, is dat geen falen! Zo’n opluchting.

De rivier (positie 4) duidt op onbewuste invloeden die spelen. Tarotkaart Zwaarden Koning lijkt me heel bewust. Maar het is heel goed mogelijk dat hij vasthoudt aan zaken die er of niet toe doen, hem niet dienen of gewoon niet waar zijn, ook al is hij ervan overtuigd dat het wel zo is.

Je overtuigingen zijn de basis voor je manifestaties. Het is handig om te kijken naar waar je niet blij mee bent in je leven en dan te kijken welke overtuiging daaraan ten grondslag liggen. Op deze manier kun je onbewuste overtuigingen uit je onbewuste vissen.

Tarotkaart De Toren (positie 5) zegt iets over mijn korte termijn doel. Dat vond ik ook lastig te duiden. Uit de toren vallen? Doorbraak? Ivoren Toren? Iemand die zich opsluit en niet ziet wat er buiten de toren gebeurt. Daar kon ik wel wat mee. Als ik stappen wil maken met mijn plan, dan is het een goed idee om me een aantal uren per dag in een denkbeeldige toren op te sluiten, want anders komt er van het plan niets terecht.

Aan de overkant (positie 6) wacht mij Het Oordeel. Dit heeft te maken met mijn specifieke doel. Het Oordeel wordt vaak getrokken als een project is afgerond, en het is nu aan anderen om er een oordeel over te vellen.

Robert Fritz benoemt dit in zijn boek De Weg van de Minste Weerstand als belangrijk onderdeel van het creatieve proces. Eerst is het aan jezelf om te oordelen over je creatie. Is het af, dan is het af. Waarmee hij bedoelt dat je er helemaal tevreden over bent. Je moet het echt ‘af’ vinden. Niet half-af en hopen dat het niet opvalt. Nee, het moet echt af zijn. voordat je het in de wereld zet. Hoe anderen er dan over oordelen is niet aan jou, daar heb je geen invloed op. Je hebt alleen invloed op je eigen deel. Gelukkig is het Oordeel ook wat betreft het oordeel van anderen een gunstige kaart en duidt meestal op een positief oordeel.

Mijn hoop en blik is vooralsnog gericht op Staven Vier; de ster die de weg wijst en een bron van steun kan zijn. Staven Vier duidt op feesten, maar ook op een goed plan dat uitgevoerd kan worden. Als eerste stap ga ik eens uitzoeken hoe ik van dat afstelgedrag kan afkomen.

Video Ali Abdaal

Veel plezier met de Brug Tarotlegging,

Nelly


Misschien ook interessant voor jou:

Tarot en de Super Bloed Wolf maan van 21 januari 2019

Tarot en de bloedmaan van 27 juli 2018 – deze heeft een legpatroon dat ook voor de vollemaan van 26 mei goed te gebruiken is.

Ook interessant is misschien het Pad naar een Doel tarotlegpatroon.

Meer tarot legpatronen kun je vinden op de pagina Tarot Kaart Leggen en ook door op het blog te zoeken op categorie Tarotlezing.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00