Het Oordeel uit de Prisma Visions Tarot

Stagneer of verjongen, vraagt het Oordeel

Uit het boek

Een deur zwaait open en onthult de spiraalvormige, veelkleurige vortex die erachter ligt. Je huidige omgeving is kalm, diepblauw: sereen maar stil en weemoedig als een nachtelijke mist.

De overvloedige regenboogvortex die vanuit de andere wereld naar binnen sijpelt, biedt een welkome verandering van tempo. De wervelende mist wenkt je naar binnen. Natuurlijk zal het beangstigend om de drempel naar het onbekende over te steken. Het einde van een reis kan altijd verdrietig zijn. Maar het is tijd om feitelijke beslissingen te nemen en te beslissen of waar je nu bent, de moeite waard is om te stagneren in het licht van een schitterende verjonging.

Het Oordeel

Mijn beelden bij de Prisma Visions Tarotkaart Het Oordeel

De vortex achter de open deur lijkt op een oog en doet me denken aan het oog van de storm, waar het rustig is. De kleuren waaieren, kolken of stromen naar buiten en doordringen het donker van de ruimte waar we als kijken in staan. Het openen van de deur, lijkt mij een goede zaak want alle mogelijkheden stromen naar binnen. In die zin doet de kaart mij denken aan Tarotkaart De Zon die aan Het Oordeel vooraf ging. Inderdaad waarom stagneren, als je kunt kiezen voor verjonging? Maar de aanwijzingen hoe je dit kunt doen zijn mager. Misschien dat mediteren op deze kaart helpt, of dat je misschien al weet wat de weg naar verjonging is voor jou als je deze tarotkaart trekt.

De afgebeelde vortex voelt als een soort van levenselixer. Het vreemde is dat we maar al te vaak niet bereid zijn zo’n stoot van helende energie binnen te laten en dat we kiezen om te blijven hangen in de duisternis. Wanneer ik naar deze kaart kijk, dan vraag ik me af waarom ik die energie niet zou toelaten, maar ik weet dat ik dat ook van me afduw. Nu minder dan vroeger, maar ik doe het nog steeds. Ideeën over zelf doen, dit kan niet, dat hoort niet, ik ben het niet waard, of wat dan ook zitten in de weg. Kijk ernaar, voel het, stap door de deur en laat je helen in de Vortex.

Meer informatie over de Prisma Visions Tarotkaarten kun je vinden in de categorie Prisma Visions Tarot.

Wellicht ook interessant voor jou

Tarotkaart Het Oordeel uit de Rider Waite Tarot

Tarotkaart Het Oordeel uit de Shadowscapes Tarot

Tarotkaart Het Oordeel uit de Dugan Witches Tarot heet Karma

Tarotkaart Het Oordeel kleuren

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00