Tarotkaart De Zon uit de Prisma Visions Tarot

Alles komt goed in het licht van De Zon

Uit het boek

De zon stroomt over van leven, en omhult het universum met zijn bruisende energie en straalt uit in de kosmos, vitaliseert en geeft energie aan alles wat het aanraakt. De grote schepper, de zon, is de aanzet voor alle dingen om naar boven te groeien en te juichen in de pure gelukzaligheid van het leven. Open je hart en absorbeer de gezonde kracht ervan.

Wanneer tarotkaart de zon opduikt in een lezing, gebruik hem dan als herinnering dat het leven prachtig en kostbaar is. Zijn warme stralen zullen zelfs de donkerste aspecten van je bestaan verlichten, en je hoeft niet bang of twijfelachtig te zijn voor je toekomst. De warmte zal zich om je wezen wikkelen en het verlevendigen. Als het niet meteen duidelijk is, wees dan kalm en zoek dieper, het zal zich zeker te zijner tijd openbaren. Als je het geluk hebt om je te koesteren in de grootsheid van de zon, deel het dan met degenen van wie je houdt; het zal hen vreugde en geruststelling brengen terwijl ze zelf door de schaduw lopen.

De zon

Mijn beelden bij tarotkaart Prisma Visions Zon

Dat deze kaart de tarotkaart De Zon is, had ik niet kunnen raden. Maar nu ik het weet, heeft het iets heel logisch en lijkt het me perfect. Roosjes en andere bloemen en sterpatronen aan de bovenkant om de groei en bloei aan te geven die mogelijk is in het licht en de warmte van de zon. En vervolgens al die kleurtjes die spreken van vitaliteit.

Ik voel me sprakeloos bij deze kaart, en blij en gelukkig. Het komt binnen! Onder de zon barst het van de mogelijkheden en wonderen. Daar hoeven we niet aan te twijfelen. Het is een kaart om te kopiëren en in te lijsten.

De tarotkaart De Zon uit de Prisma Visions Tarot is een perfecte kaart om te mediteren voor meer geluk, warmte, liefde, overvloed, vitaliteit en wonderen. En om dichter bij de Universele Bron te komen en daardoor dichter bij jezelf.

Meer informatie over de Prisma Visions Tarotkaarten kun je vinden in de categorie Prisma Visions Tarot.

Wellicht ook interessant voor jou

Betekenissen Tarotkaart De Zon uit de Rider Waite Tarot

Betekenissen van de Shadowscapes Tarotkaart De Zon

Mary K Greer Triomf oefening om intuïtief tarot te lezen

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00