De Wereld uit de Prisma Visions Tarot

Eindelijk thuis in Tarotkaart De Wereld

Uit het boek

Tarotkaart De Wereld laat als afsluiting van de Grote Arcana een aantal andere Grote Arcana tarotkaarten zien: De Maan, De Zon, De Gehangene, De Hiërofant, De Keizer, Gerechtigheid, Kracht en De Zegewagen, die allemaal rond het kalme, geconcentreerde midden van het oog draaien. Als een geheel getoond, onthullen deze vele tegengestelde krachten hun ware patroon, eindelijk verenigd in één Prisma Vision.

Na een lange, ingrijpende leercurve, heb je eindelijk de vele concurrerende aspecten van je leven geïntegreerd. Meester van je lot, observeer je het leven van een afstand, kijkend hoe het zich vermengt en versmelt met zichzelf. Conflicten zijn afgenomen en twijfels overwonnen. Gebruik dit welverdiende moment van rust om anderen te dienen. Je bent aan de top van competentie en intelligentie. En uiteindelijk, als je je ogen sluit, zie je de wereld duidelijk – bestaande uit alles wat je ooit hebt gekend en alle plaatsen die je thuis noemt.

tarotkaart de wereld prisma visions Tarot
De Wereld

Mijn beelden bij De Wereld uit de Prisma Visions Tarot

Mijn eerste gedachte is dat het gebeuren rond het oog er best angstaanjagend uit ziet. De weg van persoonlijke (en spirituele) ontwikkeling valt niet mee. Maar in het oog, is het goed rusten. Dit sluit mooi aan bij de twee voorgaande kaarten, namelijk Het Oordeel en De Zon.

Het valt niet mee om de genoemde Grote Arcana tarotkaarten ( De Maan, De Zon, De Gehangene, De Hiërofant, De Keizer, Gerechtigheid, Kracht en De Zegewagen ) rond het oog te herkennen. Daarom heb ik ze hieronder voor je afgebeeld.

De Tarotkaarten die op De Wereld kaart zijn afgebeeld

Op De Wereld tarotkaart lijk De leeuw van tarotkaart Kracht, de donkere figuur op de achtergrond te hebben opgegeten. Die slang van Gerechtigdheid vind ik ook niet alles. De duif van De Zegewagen ontsnapt aan zowel de leeuw, de grijpende hand van de donkere door de leeuw opgeslokte figuur en aan de slang. Dit past wel bij het beeld dat de weg naar zelfkennis lang en spannend is.

Meer informatie over de Prisma Visions Tarotkaarten kun je vinden in de categorie Prisma Visions Tarot.

Wellicht ook interessant voor jou

Betekenissen Rider Waite Tarotkaart De Wereld

Betekenissen Shadowscapes Tarotkaart De Wereld

Betekenissen Dugan Witches Tarotkaart De Wereld

Tarotkaart de Wereld kleuren

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00