Verlichting, de extra Prisma Visions Tarotkaart

Iedere kat weet het: je bent al verlicht

Uit het boek

Voor de kat is de zon gewoon de zon – deze biedt haar warmte en voedt alle levende wezens. De kat twijfelt niet aan het bestaan van de zon, hij waardeert het gewoon. In het leven is het antwoord soms voor de hand liggend, je hebt gewoon de verkeerde vraag gesteld. Verlichting is iets moois, of het nu komt door spiritualiteit of een simpele verschuiving in bewustzijn, het zal voelen alsof alles ineens perfect in elkaar past, zonder dat je er iets hoeft te veranderen.

Als deze kaart in een lezing verschijnt, ben je ofwel bezig te ontwaken of misschien heb je dat al gedaan. Kijk eens van dichterbij, voel het licht stralen van binnenuit, vanuit jezelf. Het is er, en is er altijd geweest, je moest er gewoon aan herinnerd worden.

De extra tarotkaart in de 3e druk van de Prisma Visions Tarot

Mijn beelden bij Illumination uit de Prisma Visions Tarot

Iedere nieuwe druk krijgt zijn eigen extra kaart. Ik vind dat wel een leuke toevoeging. Ik had graag de Aardbeien kaart gehad, maar een kaart met een kat is ook mooi. De kat ziet misschien wel al die stukjes op hun plaats vallen, maar mij duizelt het een beetje. Ik heb nog veel vragen, en misschien zijn het wel de verkeerde vragen. Dat is weer iets om over na te denken.

Hoe dan ook, de Prisma Visions is een mooie en geïnspireerde tarot waar je veel aan kunt hebben.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00