Inleiding Haindl Tarot

Inleiding Cursus Haindl Tarot

proefles haindl tarot cursus

De Haindl Tarot is een mooie Tarot, ontworpen door de Duitse kunstschilder Hermann Haindl.

Op het eerste gezicht lijkt de Haindl Tarot een ingewikkelde Tarot om te begrijpen, vanwege de symboliek en het gebruikt van I Tjing-, runen- en astrologische tekens op de kaarten. Maar in de praktijk valt dat reuze mee.

Om met de Haindl te kunnen kaartleggen, is het niet nodig om ‘ingewijd’ te zijn in die orakelmethoden, maar enige kennis is wel handig. In dit Handboek geef ik, waar nodig, een beknopte toelichting op die methoden.

De Haindl Tarot is een uitermate spirituele tarot en ook de betrokkenheid van Hermann Haindl bij de mensheid en onze ecologische, economische en politieke problemen, is duidelijk voelbaar.

Daarbij zul je zien, dat de Haindl Tarot erg geschikt is voor allerlei vragen. Of je nu vraagt naar je grote liefde, de perfecte baan of je spirituele ontwikkeling. De Haindl tarotkaarten geven vaak duidelijk antwoord en handvatten waar je echt iets mee kunt.

Zelf gebruik ik de Haindl Tarot heel vaak voor ‘vage’ vragen, waarbij ik zo’n onbestemd gevoel van onduidelijkheid heb. De Haindl Tarot bewijst haar waarde als inzichtgevend instrument door de vinger op de zere plek te leggen, waardoor alles ineens heel helder wordt. Vandaar dat ik deze Tarot van harte kan aanbevelen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00