Vragen en kaartleggen voor jezelf

Het stellen van vragen
Als je geen vraag stelt, komt de situatie op tafel te liggen, die op dit moment voor jou het belangrijkst is. In het begin is het handig en verstandig om wel een vraag te stellen omdat dit houvast geeft bij het interpreteren van de kaarten en het zien van de verbanden tussen de kaarten onderling. Je kunt iedere vraag stellen die je wilt, zoals jij wilt. Het universum rekent je niet af op je woordkeus of de precisie van je vraag. Je mag ook vragen of je ooit de loterij zal winnen. Het enige wat ik afraad is het stellen van vragen over gezondheid. Die kun je beter voorleggen aan je arts. Daarnaast is het heel belangrijk je gezonde verstand te blijven gebruiken en niet klakkeloos tarotadviezen op te volgen. Tarot kan een leidraad zijn en een steuntje in de rug. Je kunt inzicht krijgen in een situatie en je bewust worden van beperkende patronen en dergelijke, maar je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je leven en je keuzes.

Kaartleggen voor jezelf
Er zijn tarotdeskundigen die van mening zijn dat je niet voor jezelf tarotkaarten kunt leggen. Dit is onzin. Dat kan wel. Tarotkaarten zijn een hulpmiddel om inzicht te krijgen in jezelf en je spirituele ontwikkeling en het is eigenlijk de bedoeling om ze voor jezelf te leggen om steeds meer inzicht te krijgen in jezelf en je spirituele aard en in de universele wetten. Soms is het lastig om de kaarten voor jezelf te interpreteren. Dit heeft te maken met je blinde vlekken. Wanneer je er niet uitkomt, doe dan alsof je de kaarten hebt getrokken voor iemand anders. Wat zou je die ander vertellen?

Kaartleggen, of je het nu doet voor jezelf of voor een ander is een vaardigheid en die vaardigheid neemt toe door oefening.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00