Voorbeelden Staven

Voorbeelden van tarotleggingen met alleen de Staven

We hebben nu nog maar tien kaarten bestudeerd, namelijk de Staven Aas tot en met Tien. De Staven hebben te maken met energie en we gaan onze vragen hierop afstemmen.

haindl tarotkaart staven 8Mijn eerste vraag luidt: Hoe is het gesteld met mijn energieniveau?

Ik trok Staven Acht. Dit is bemoedigend omdat deze kaart verwijst naar snelheid en toename. Ik ben herstellende van een griepje waardoor ik me inderdaad niet zo energiek voel als daarvoor en ik heb zeker het gevoel dat het weer de goede kant opgaat. Ik mag met deze kaart dus verwachten dat mijn energieniveau zich snel weer zal herstellen.

Mijn tweede vraag luidt: Wat kan ik doen om mijn energieniveau te verbeteren?

haindl tarotkaarten staven 2Ik trok Staven Twee. Dit is een kaart die duidt op innerlijke kracht en dienstbaarheid. De twee gekruiste staven doen denken aan de rune Gebo wat ‘een geschenk’ betekent. Wanneer ik dat koppel aan energie dan doet het mij denken aan Reiki (universele levensenergie) en door mezelf Reiki te geven (ik ben immers Reiki-Master) kan ik mijn herstel bespoedigen.

haindl tarotkaart staven 7De derde vraag is van een vriendin van mij. Zij vraagt wat de volgende stap is om haar bedrijf op poten te krijgen.

Zij trok Staven Zeven – Moed. Dat klopt, hier heeft ze moed voor nodig en doorzettingsvermogen. Een aantal jaren terug had ze ook plannen om met hetzelfde concept de markt op te gaan, maar het ontbrak haar aan moed en ze heeft niet doorgezet. Ze weet heel goed wat haar volgende stap is maar ze durft het gewoon niet. Deze kaart laat zien, dat ze die stap gewoon moet zetten. Het belangrijkste is dat ze ophoudt met aarzelen en het gewoon gaat doen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00