Huiswerk Les 1 – Staven

Voor de huiswerkopdrachten voor deze eerste les worden alleen de Staven-kaarten Aas tot en met Tien uit de Haindl Tarot gebruikt. Leg voor nu alle kaarten ‘rechtop’.

Let op: wanneer je kaarten gaat interpreteren en in verband gaat brengen met een vraag, probeer dit dan eerst uit je hoofd te doen en grijp pas in tweede instantie naar het cursusmateriaal. Wanneer je direct naar het boek grijpt om de betekenis te gaan opzoeken wordt dat een moeilijk te doorbreken gewoonte en belemmer je je intuïtie.

Heb je vragen over de lesstof, dan kun je mij die altijd per mail voorleggen.

Opdracht 1 – Steekwoorden

Wat zijn je steekwoorden(niet de titel van de kaart) bij de Tarotkaarten Staven Aas t/m 10. Geef minstens één steekwoord voor rechtop en één voor omgekeerd.

Opdracht 2 – Hoe is het gesteld met je energie

 1. Trek, voor jezelf, een kaart op de vraag: Hoe is het gesteld met mijn energieniveau? Interpreteer de kaart en relateer de interpretatie aan de werkelijke situatie. Neem zowel de positieve als de negatieve betekenis in overweging.
 2. Trek nu, voor jezelf, een kaart op de vraag: Hoe kan ik mijn energieniveau verbeteren? Interpreteer de kaart. Kun je iets met dit advies.

Opdracht 3 – Tarotadvies

Trek voor jezelf een kaart op de vraag: Wat moet ik doen, wat voor soort actie moet ik nemen m.b.t. [SITUATIE]? Kies hiervoor een willekeurige situatie. Geef een interpretatie van de getrokken kaart gerelateerd aan de gekozen situatie. Neem zowel de positieve als de negatieve betekenis in overweging.

Huiswerk opsturen

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Item toegevoegd aan winkelwagen.
  0 items - 0,00