Basis Volle Maan Tarotlegpatroon

Zoek je een tarotlegging voor een Volle Maan, dan is deze Basis Volle Maan Tarotlegpatroon erg handig en geschikt voor iedere volle maan.

Zoek je een uitgebreider volle maan tarotlegpatroon, dan kun je de uitgebreide collectie Volle Maan tarot legpatronen op Tarot Stap Voor Stap bekijken.

Basis Volle Maan Tarotlegpatroon, geschikt voor iedere volle maan

De betekenissen van de tarot posities zijn:

  1. Invloed – is de invloed van de specifieke volle maan op jou. Dat je je goed voelt, of juist extra emotioneel, zaken waar je tegenaan loopt, angsten voor de toekomst of wat dan ook.
  2. Betekenis – dit is de betekenis van de specifieke volle maan voor jou.
  3. Uitwerking – dit is de uitwerking van de specifieke volle maan op jou.

Het is een korte, beknopte legging, maar geeft je wel een totaal inzicht van een volle maan op een specifieke datum.

Voorbeeld Basis Volle Maan Tarotlezing

Deze voorbeeld tarotlezing heb ik gedaan voor mezelf met het oog op de volle maan van 24 juni 2021. Deze volle maan wordt ook wel roosmaan of aardbeienmaan genoemd.

tarotlezing volle maan 24 juni 2021

Ik heb de kaarten getrokken uit de Huisvrouwen Tarot, omdat ik een praktische invalshoek wilde. Bij de Rider Waite tarotkaarten ben ik sneller geneigd om de kaarten een meer spirituele interpretatie te geven. Dit keer voelde ik de behoefte aan een aardse kijk op zaken die in het licht van de Volle Maan om aandacht vragen.

Positie 1 – invloed

De Zegewagen op positie 1 duidt op reizen, beslissingen en risico’s nemen. In het boekje staat verder nog dat je je boodschappen niet ontspannen vanaf de bank kunt doen. Je moet opstaan en aan de slag. Tegenwoordig gaat boodschappen doen vanaf de bank heel goed. Maar de boodschap is duidelijk. Als je iets wilt bereiken moet je vaak iets doen. En uiteraard moet je onderweg beslissingen nemen. Welke soep gaat het worden? Tomatensoep of een spannende nieuwe soep? En dan is wellicht ‘wie niet waagt die niet wint’ uit de omschrijving van toepassing.

De Zegewagen zegt iets over de invloed van deze volle maan op mij. En ik kan me wel vinden in de beschrijving. Sinds ik mijn uitstelgedrag min of meer overwonnen heb, ben ik veel productiever. Ik werk hard aan het afmaken van dingen voor Tarot Stap voor Stap en op een ander werkgebied zijn we bezig een nieuwe koers uit te stippelen.

Positie 2 – Betekenis

De Zon zegt iets over de betekenis van deze volle maan voor mij. De komende volle maan wordt gezien als een optimistische maan. Daarbij zitten we nog dicht op de zonnewende, wanneer de zon hoog staat en dat past ook goed bij Tarotkaart de Zon. De Zon zet zaken in het daglicht en schept helderheid. De invloed van Tarotkaart De Zon op de Volle Maan van 24 juni is volgens mij dat dit een periode is die goed is voor positief dromen over waar je naartoe wilt. Ik heb ook inderdaad zo’n optimistisch geluksgevoel en alles gaat over de hele linie goed.

Positie 3 – uitwerking

De laatste kaart duidt op de uitwerking van deze volle maan op mij. Hier zien we een prachtige taart met drie taartscheppen. Over het algemeen vind ik dat de Zwaarden Drie uit de Huisvrouwen Tarot erop duidt dat er genoeg is voor iedereen.  We zitten alle drie, op eigen houtje, met ons taartschepje in de taart te hakken, maar dat geeft niks. We krijgen allemaal ons deel, want er is genoeg. Dat past wel bij een situatie die gaande is in mijn leven die te maken heeft met een nieuwe koers. Er zijn nog wat onduidelijkheden over de route, maar daar wordt aan gewerkt. Uiteindelijk krijgen we allemaal een stuk taart toebedeeld die ons heerlijk zal smaken.


Misschien ook interessant voor jou

Tarot Spread om te gebruiken voor Nieuwe Maan

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00