Housewives Tarot Zwaarden Drie

Housewives Tarot Zwaarden Drie

Zwaarden Drie: Relatieproblemen, liefdesdriehoek, ontrouw

Dingen smaken gewoon niet zo zoet als vroeger. Alle tekenen zijn aanwezig: late nachten op kantoor, mysterieuze telefoontjes, lippenstift op zijn zakdoek, de smakeloze geur van een parfum die zeker niet van jou is. Laat hem hier niet mee wegkomen. Zwaarden Drie duidt op problemen, onrust en driehoeksrelaties in liefde, huwelijk of hechte vriendschappen. Ban iedere relatie die je chronisch maagzuur geeft uit je leven.

Uit het boekje bij de Huisvrouwen Tarot

Ik vind de betekenis die bij deze kaart gegeven wordt nogal kort door de bocht. Sterker nog, ik vind het totaal niet kunnen. Denk bij het trekken van deze kaart niet direct dat er iets mis is met je relatie. En zeker niet dat je partner vreemd gaat. Om iedere relatie die niet lekker loopt, zomaar direct uit je leven te bannen, lijkt mij ook geen goed idee.

Ik heb zelf deze kaart getrokken en mijn interpretatie, gebaseerd op situatie en afbeelding, was eigenlijk dat je soms met elkaar van zo’n heerlijke taart kunt eten, en iedereen is bezig voor zichzelf een zo groot mogelijk stuk te krijgen. Met die drie taartscheppen, kun je elkaar ook in de weg zitten. Dat wil niet zeggen dat een relatie ernstig verstoord is.  Misschien zijn er afspraken nodig over wie hem gaat aansnijden en hoe die verdeelt gaat worden of iets dergelijks. In feite is er genoeg voor iedereen. De taart ziet er prachtig uit en smaakt vast en zeker verrukkelijk! Ik zie dus eerder genieten en overvloed in deze kaart, dan ontrouw en andere ellende.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00