levensdoel stap 9- Beeld van je ideale leven

Het leven van je dromen

tarotkaart de maanStel je nu voor dat alles mogelijk is, dat er geen enkele beperking is (niet fysiek en ook niet qua talenten), dat geld geen probleem is (je hebt 80 miljoen euro op de bank). Alles kan. Je kunt ook niet falen. Wat zou je dan doen?

Misschien wil je eerst op wereldreis. Dat is prima. Stel je voor dat je op wereldreis bent en je reist hierheen en daarheen en nu ben je 3 keer de wereld rond geweest, je hebt alles wel zo’n beetje gezien. Wat zou je dan doen om je tijd te vullen?

Als reizen nog steeds je doel is, dan is dat prima. Voor de meeste mensen is dat echter niet zo.

Dus stel je zelf nu de vraag: “Als alles kan en er is geen enkele beperking, hoe zou ik dan mijn leven vorm geven, invullen, wat maakt mijn leven zinvol?”

Hoe ziet je droomleven eruit? Beperk jezelf niet, denk niet aan haalbaarheid. Droom groots en beschrijf je droomleven zo gedetailleerd mogelijk. Laat het dan een week liggen. Minstens een week. Niet korter. Lees na een week rust en bezinkingstijd het script voor je droomleven door. Is dit echt wat je wilt? Zijn er elementen die je bij nader inzien toch liever zou schrappen? Zijn er elementen die je zou willen toevoegen? Zijn er elementen die je niet wilt, maar in je script staan omdat je denkt dat je dat hoort te willen (groot huis, dure auto en andere statuselementen). Heb je je ingehouden omdat je dacht aan ‘haalbaarheid’? Pas je ‘script’ aan.

Tarot

Het is even wat werk, maar je zou om inzicht te krijgen in je ideale leven de Astrologische tarotlegging kunnen gebruiken. De tarotkaarten op de huizen geven dan inzicht in wat jij vindt of ziet als ‘ideaal’ op die gebieden waar de huizen naar verwijzen.

>> Stap 10 – Je ideale week

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00